"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ברוכה הבאה": כבאית טבעונית נקראה לשריפה הראשונה שלה - סטייקים בוערים

הכבאית הטבעונית ג'נה הגיעה ליום הראשון בעבודה וקיבלה קריאה - 18 טונות של סטייקים שעולים באש • "אין דבר שאומר 'ברוכה הבא לשירות הכיבוי' כמו לשלוח את המתלמדת הטבעונית לכבות 18 טונות של סטייקים בוערים!" נכתב בפוסט מטעם הצוות

,עודכן
0השמעה
כבאית בפעולה (לצילום אין קשר לכתבה). צילום: מתוך פייסבוק

הכבאית הטבעונית ג'נה הגיעה ליום הראשון בעבודה וקיבלה קריאה - 18 טונות של סטייקים שעולים באש. "אין דבר שאומר 'ברוכה הבאה לשירות הכיבוי' כמו לשלוח את המתלמדת לכבות 18 טונות של סטייקים בוערים!".

צוות כיבוי האש בדוליטל מיזורי בארה"ב קיבל בשבוע שעבר קריאה יוצאת דופן: גרר עמוס ב-18 טונות של סטייקים עולה באש.

היתה זו גם הקריאה הראשונה לה נעתה הכבאית המתלמד ג'נה אולריך, הטבעונית הרשמית היחידה במחלקת הכיבוי. תיעוד שפורסם על ידי המחלקה הראה את אולריך על צינור כיבוי ואת אביה עובד לצדה במהלך המבצע.

"זו הייתה השריפה הראשונה של ג'נה אולריך, כבאית מתלמדת, והיא זכתה להזדמנות להילחם באש בה לצד אביה, גלן אולריך", נמסר מצוות הכיבוי, לפי פוקס ניוז. "אין דבר שאומר 'ברוכה הבא לשירות הכיבוי' כמו לשלוח את המתלמדת הטבעונית לכבות 18 טונות של סטייקים בוערים!" נכתב בפוסט מטעם צוות הכיבוי בפייסבוק.

צוות הכיבוי מסר כי לא דווח על נפגעים בשריפה, וכי סיבת ההתלקחות אינה ידועה. המטען והנגרר נשרפו כליל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר