קרן הינד רג'ב הגישה תלונה נוספת נגד חייל צה"ל, הפעם - בספרד
המדינה נוקטת במדיניות עוינת כלפי ישראל: הצטרפה לתביעה בבית הדין, תממש צווי מעצר נגד נתניהו וגלנט ומנעה עגינת אוניות בנמליה • הקרן מבססת את התלונה על פרסומי החייל ברשתות החברתיות • לפני חמישה ימים דרשה הקרן מאיטליה לעצור את האלוף עליאן • בעבר רדפה גם חיילים בברזיל, הולנד ותאילנד
,עודכן
0השמעה
קרן הינד רג׳ב פרסמה היום (שבת) כי הגישה תלונה נגד חייל ישראלי בברצלונה. לפי ההודעה של הקרן שרודפת את חיילי צה״ל משפטית ברחבי העולם, התלונה מתבססת על חומרים שהעלה החייל לרשתות החברתיות מהלחימה בעזה.
מפרוץ המלחמה נקטה ספרד במדיניות עוינת לישראל, הצטרפה לתביעה נגדה בבית הדין הבינלאומי לצדק ואמרה כי תממש את צווי המעצר נגד רה״מ בנימין נתניהו ושר הביטחון לשעבר יואב גלנט שהוצאו על ידי בית הדין הבינלאומי בהאג. ספרד גם מנעה מאוניות שהיו בדרכן לישראל לעגון בנמליה. בנוסף, ספרד הצטרפה לאירלנד ונורבגיה והכירה במדינה פלשתינית במהלך המלחמה.
קרן הינד רג׳ב רודפת את חיילי צה״ל משפטית ברחבי העולם, כאשר רק לפני חמישה ימים בלבד הקרןדרשה מאיטליה לעצור את האלוף רסאן עליאן, ורדפה עד כה גם חייליםבברזיל, הולנד ותאילנד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו