"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כדאי שתגידו לא לסמים

בריטניה: סטודנט דקר את אימו וחתך את איבר מינו לאחר שהיה תחת השפעת סמי פיצוציות

,עודכן
התקף טירוף תחת סמי פיצוציות // צילום: גטיאימג'ס (אילוסטרציה) // התקף טירוף תחת סמי פיצוציות

סטודנט שהיה תחת השפעת סמי פיצוציות ואלכוהול דקר את אמו 11 פעמים וחתך את איבר מינו במספריים. צ'ארלי מאן, סטודנט בן 21 מאנגליה, נטלסם פיצוציותאנגלי בשם מיאו מיאו, העשוי מהחומר הפעיל מפדרון.לאחר שתקף אותה, ברחה אמו של מאן, אמה, לחדר האמבטיה והתקשרה למוקד החירום. "הבן שלי תקף אותי, דקר אותי והוא משתגע עם סכין!" אמרה אמה למוקדנית.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שוטרים שהגיעו נכנסו לבית המשפחה דרך החלון ועצרו את מאן. השוטרים תיארו את הסטודנט המסומם - "הוזה", והוסיפו כי הוא אף היה אדיש לפציעות הקשות שפצע את עצמו.מאן נעצר בזירת האירוע. במשך 8 חודשים אחר כך היה מאושפז בבית חולים, שם טיפל הצוות הרפואי בפציעותיו שכללו השתלת איבר מינו מחדש. כמו כן, בית החולים העניק למאן טיפול פסיכיאטרי.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: מצרים אישרה לתקוף בעזה

מאן נידון ל-16 חודשי מאסר שהופחתו בחצי, לשמונה חודשים בלבד.בבית המשפט תואר מאן כ"ילד מבריק" שמצבו הידרדר בשל פרידת הוריו כשהיה בן 11.על אף שאמו של מאן, אמה, סבלה מפציעות רבות בגלל התקיפה שלו, כולל קרע בריאה, כשהופיע על ספסל הנאשמים לחשה לו "אני אוהבת אותך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר