"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התגובה הלא צפויה של הכלה שננטשה
ערב החתונה בעלה המיועד עזב אותה והיא עברה משבר קשה, היום היא מודה: "זה הדבר הטוב ביותר שקרה לי"
מהתמונות בבלוג // צילום: אינסטגרם // מהתמונות בבלוג

התגובה הלא צפויה של הכלה שננטשה

ערב החתונה בעלה המיועד עזב אותה והיא עברה משבר קשה, היום היא מודה: "זה הדבר הטוב ביותר שקרה לי"

מערכת היום
, עודכן

לאהוב, לטייל ועוד פעם לאהוב:בן זוגה של קייטי קולינס (30) נפרד ממנה ביום הרומנטי של חייהם. אבל הבריטית הצעירה החליטה שלא לשקוע למשבר, מכרה את ביתה ורכושה וקנתה כרטיס בכיוון אחד למזרח אסיה - משם המשיכה למחוזות רחוקים ומופלאים.

עכשיו, לאחר שטיילה שלוש שנים במזרח אסיה, דרום אמריקה ואפריקה קייטי הגשימה חלום ילדות ישן להיות סופרת לאחר שזכתה בברכתה של הוצאה לאור גדולה להוציא ספר שיתעד את מסעותיה, חוויותיה והתהליך שעברה.

היא מסבירה כיצד החליטה ברגע אחד לעזוב את חייה הישנים מאחור, למכור הכל ולארוז את חייה אל תוך מזוודה קטנה: "כולם חשבו שהשתגעתי, במיוחד משום שלא נסעתי לשום מקום לבד לפני כן, אך זה פשוט הרגיש לי הדבר הנכון לעשותו", סיפרה קייטי. "הייתי צריכה זמן לעצמי, ותקופה בה אוכל להתרחק מהכל ומכולם בכדי למצוא את עצמי ואת דרכי".

קייטי בוגרת תואר באנגלית ועיתונות מאוניברסיטת סלפורד דאגה לעדכן את יומן המסע שלה "זה לא להתחתן או למות" (not wed or dead), בכדי להשאיר חברים ובני משפחה מעודכנים.

עם השנים והמקומות אליהם הגיעה, גולשים נוספים החלו לעקוב בבלוג אחר מסעותיה, ובסופו של דבר הוא התרחב עד כדי כך שסיפק חומר לרומן של ממש. "אנשים שלא היו קשורים אלי החלו לקרוא את הבלוג ושלחו לי מיילים שם סיפרו כמה אני אמיצה לעזוב הכל מאחור ופשוט... ללכת", סיפרה. "באחד המיילים קיבלתי מסר מגבר ואישה שם כתבו 'את יכולה לעשות שימוש בבלוג הזה לדבר גדול הרבה יותר'. אז התחלתי לכתוב כמה פרקים, לא לגמרי מודעת שהם יהיו ההתחלה של רומן, אלא בעיקר דרך לנקות את הראש. למרות זאת, חוויתי דברים שלעולם לא הייתי מדמיינת לראות, כמו הטאג' מאהל וטרקים בהימלאיה. עדיין התמודדתי מול חווית הנטישה הקשה שעברתי בחתונה ומול התחושה שאולי לא אהיה נשואה, שלא אקים בית ומשפחה, שלא אהיה אמא, שלא אסתכל בעיני ילדיי".

"התחלתי לחשוב", היא ממשיכה. "אולי כל זה קרה כדי לתת לי הזדמנות שנייה למצוא את עצמי?".

קייטי הספיקה לבלות בדרום אפריקה עוד שישה חודשים וחייתה גם בצרפת, כשהיא מלמדת אנגלית במשך שנתיים. היא גרה בכפר דייגים קטן בצפון צרפת, כשקיבלה הצעה מהוצאה לאור בבריטניה לכתוב עבורה רומן.

ספרה "היעד: תאילנד", הוא הראשון בסדרת "מועדון המטיילים הבודדים" (The Lonley Heart Travel Club) שיפורסם בקרוב. קיטי מוסיפה: "באופן אירוני, קיבלתי את ההצעה מהעורך בתאריך שהיה אמור להיות יום הנישואים השלישי שלנו. זה מדהים כמה רחוק הגעתי בעבודה קשה, בלהיות אמיצה וברצון לחיות את החיים הנהדרים ביותר שיכולתי".

היום, כששמלת הכלה שלה עמוק בתוך הארון, קייטי מודה שביטול החתונה על ידי ארוסה לשעבר היה הדבר הטוב ביותר שקרה לה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...