"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הלילה האחרון של דניאל הקטן
הוא הלך לישון עם סבתא ונרדם על הכרית, אך כדור שפלט אקדח שהונח מתחת שם סוף לחייו הקצרים
חגגו יחד את יום ההולדת לפני חודש // צילום: פייסבוק // חגגו יחד את יום ההולדת לפני חודש

הלילה האחרון של דניאל הקטן

הוא הלך לישון עם סבתא ונרדם על הכרית, אך כדור שפלט אקדח שהונח מתחת שם סוף לחייו הקצרים

מערכת היום
, עודכן

טרגדיה בארצות הברית:דניאל בן ה-3 הלך לישון במיטה עם סבתו, ואז קרה הנורא מכל. אקדח שהונח מתחת לכרית והיה אמור לשמש כנגד פורצים, פלט כדור שפגע בחזהו. דניאל נפצע אנושות ומותו נקבע זמן קצר לאחר מכן בבית החולים המקומי.

כמה שעות לאחר מכן נעצרה סבתו דונקה קנדי, בת 42. כעת היא מואשמת בגרימת מוות ברשלנות ורצח מדרגה שנייה. אם תורשע בגרימת מוות ברשלנות, היא צפויה לעונש של כחמש שנים בכלא, אך אם תורשע בסעיף רצח ממדרגה שנייה היא צפויה להישלח לכלא לעד 40 שנה.

"הוא היה כל עולמה" // צילום: פייסבוק

המשטרה מסרה כי השניים היו לבדם בזמן הירי, והסבתא טענה כי חשבה שהאקדח לא היה טעון. פרט לכך היא סירבה למסור הצהרה או לשתף פעולה עם החוקרים.

דונקה קנדי לאחר מעצרה // צילום: משטרת אורלינס

אחותה של קנדי פרסמה פוסט בפייסבוק שאומר כי נכדה היה כל עולמה. בפוסט גם צוין כי השניים חגגו יחד את יום ההולדת השלישי של הנכד רקבחודש שעבר.

אין זה מפגשה הראשון של קנדי עם רשויות בחוק. ב-2005 היא נעצרה והואשמה בהטלת מורא על הציבור ושידול לרצח. שישה חודשים לאחר מכן, התביעה החליטה שלא להגיש נגדה כתב אישום והיא שוחררה.

דניאל קנדי // צילום: פייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...