"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איראן: הוצאנו להורג את מדען הגרעין שנעלם

סוף לתעלומה: הפיזיקאי שאראם אמירי, שנעלם באופן מסתורי ב-2009, נתלה על ידי הרשויות בטהרן בשל ריגול לטובת ארה"ב

,עודכן
שארם אמירי // צילום: איי.אפ.פי // שארם אמירי // צילום: איי.אפ.פי

נפתרה תעלומה סביב היעלמותו של מדען גרעין איראני לאחר כ-7 שנים:השלטונות באיראן אישרו היום כי היא הוציאה להורגאת שאראם אמירי, פיזיקאישהעניק למודיעין האמריאי מידע על תוכנית הגרעין של טהרן.

סוכנות הידיעות הרשמית באיראן ציטטה דובר של מערכת המשפט, שאישר את הוצאתו להורג של אמירי, מדען גרעין שריגל לטובת ארה"ב, חזר למולדתו ונעלם באופן מסתורי. הוא לא ציין היכן ומתי בוצעה ההוצאה להורג, אך הדגיש כי עונש המוות אושר ע"י בית דיI לערעורים וכי אמירי יוצג על ידי עורך דין."אמירי סיפק לאויב מידע חיוני של המדינה", הוסיף הדובר.

אמירי, שעבד באוניברסיטה שעבדה עם משרד ההגנה האיראני, נעלם באופן מסתורי ב-2009 בסעודיה במהלך חג עלייה לרגל לאתרים הקדושים למוסלמים במדינה. הוא הופיע שוב כעבור שנה בסרטוני וידאו שצילם בארה"ב. מאוחר יותר הוא נכנס לשגרירות הפקיסטנית בארה"ב ודרש לשוב למולדתו.

דיווחים בתקשורת הזרה שצצו בשבוע שעבר מלמדים כי אמירי נתלה, ואזכרתו התקיימה בעיירה הממוקמת 500 קילומטרים מדרום מערב לבירה טהרן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר