"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גרמניה: אדם נפצע באירוע תקיפה בגרזן
קלן: אדם נפצע כתוצאה מתקיפה באמצעות כלי מתכתי • עדי ראייה דיווחו שנורו כדורים שהחטיאו את הפצוע • זאת לפי דיווחי התקשורת הגרמנית
רחובות העיר קלן // צילום (אילוסטרציה): איי.אפ.פי // רחובות העיר קלן // צילום (אילוסטרציה): איי.אפ.פי

גרמניה: אדם נפצע באירוע תקיפה בגרזן

קלן: אדם נפצע כתוצאה מתקיפה באמצעות כלי מתכתי • עדי ראייה דיווחו שנורו כדורים שהחטיאו את הפצוע • זאת לפי דיווחי התקשורת הגרמנית

מערכת היום
, עודכן

שוב טרור גרמניה?אדם אחד נפצע באירוע תקיפה באמצעות גרזן במרכז העיר קלן הבוקר (שני), זאת לפי דיווחי התקשורת הגרמנית. המשטרה הגרמנית עיכבה שני חשודים, בעוד שניים אחרים ברחו מן המקום.

לפי דיווחי התקשורת הגרמנית, ארבעה בני אדם נצפו על ידי עדי ראייה מתעמתים עם גבר נוסף. עדי הראייה דיווחו כי ראו גברים תוקפים את האדם באמצעות גרזנים וגרמו לפציעתו.

אדם נפצע מדקירה וניסה להימלט וקליעי נשק חם נורו לכיוונו ופגעו במכוניתו.

המניע לאירוע טרם ידוע.

משטרת גרמניה נמצאת בדריכות לאחר שבחודש שעבר סורי בן 27, שמעמדו כפליט במדינה נדחה, ביצע פיגוע התאבדות במסעדה בעיר אנסבאך שבמחוז בוואריה.

12 בני אדם נפצעו בפיגוע, שלושה מהם במצב קשה. המחבל שביצע את הפיגוע נשבע אמונים לדאעש בסרטון שנמצא בטלפון הנייד שלו. בסרטון הוא טען כי מדובר בפעולת תגמול על כך ש"גרמניה עומדת בדרכו של האסלאם". במקביל דווח כי ארגון המדינה האסלאמית קיבל אחריות על פיגוע התופת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...