"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דוגמנית הפלייבוי עשתה שיימינג ברשת - וצפויה לשלם ביוקר

דני מאת'רס עומדת בפני אישום לאחר שצילמה אישה מבוגרת במקלחות חדר הכושר והעלתה ל-SnapChat • בינתיים: נאסר עליה להיכנס לכל מתקני הכושר בלוס אנג'לס והיא פוטרה מתוכנית רדיו בה שידרה

,עודכן
דוגמנית פלייבוי. דני מאת'רס // צילום: מתוך פייסבוק // דוגמנית פלייבוי. דני מאת'רס // צילום: מתוך פייסבוק

ארה"ב:דוגמנית פלייבוי, דני מאת'רס בת ה-29, עומדת בפני דין פלילי בשל ביוש (שיימינג) שעשתה לאישה מבוגרת בחדר כושר בלוס אנג'לס.

מאת'רס עשויה לעמוד בפני אישומים פליליים לאחר שהעלתה ל-Snapchat לפני כחודשיים תמונה של קשישה שמתקלחת בחדר הכושר.

הדוגמנית ניצבת בפני עונש של עד שישה חודשי מאסר במידה שתורשע בהפצת תמונות פרטיות. מאת'רס, שזכתה בתואר נערת השנה בשנת 2015, נפגשה אתמול עם עורכי דינה במשך מספר שעות בסנטה מוניקה, קליפורניה.

התמונה שהדוגמנית מתחרטת עליה // צילום: מתוך סנפצ'ט

לא ידוע על מה דנו עורכי הדין והדוגמנית, אבל עם עונש אפשרי של שישה חודשי מאסר, היא ככל הנראה תיזקק לשרותיהם.

צרותיה של מאת'רס החלו בחודש יולי האחרון, כאשר פירסמה תמונה של קשישה במקלחות של חדר הכושר ב-Snapchat, יחד עם תמונה של עצמה מכסה את פיה מרוב צחוק.

נאסרה עליה כניסה למתקני כושר בלוס אנג'לס. דני מאת'רס // צילום: מתוך פייסבוק

התמונה, שצולמה במכון כושר, כוסתה בכתובית: "אם אני לא יכולה שלא לראות את זה – גם אתם לא יכולים" (If I can't unsee this then you can't either).

משטרת לוס אנג'לס הודיעה כי עשתה מאמצים לעלות על עקבות הקשישה בתצלום כדי לשכנע אותה להגיש תלונה פלילית. בתחילת השבוע המשטרה מסרה שהאישה נמצאה, וכי הם ממליצים לפרקליטות לתבוע את מאת'רס על הפצת תמונות פרטיות.

החוק הספציפי שעלול לשמש את התביעה עוסק בעבירת עוון האוסרת להציג את החלק הפנימי של חדר הלבשה, חדר מדידות, תא שיזוף, או את הפנים של כל אזור אחר שבו יש ציפייה סבירה לפרטיות, מתוך כוונה לפלוש לפרטיותם של אדם או אנשים בפנים.

החוק בקליפורניה אוסר פרסום ממקומות בהם יש ציפייה סבירה לפרטיות // צילום: מתוך פייסבוק

"קליפורניה שמה דגש חזק על הפרטיות", טען טרויה סלטן מהמחלקה הפלילית בקליפורניה והוסיף כי חוקים כגון אלה "נועדו למנוע נקמה באמצעות פורנו". אם תורשע, תוצב הדוגמנית בפני עונש של שישה חודשי מאסר בפועל. כמו כן, סלטן טען כי סביר להניח שהעונש יהיה קצר יותר בנסיבות אלה.

הדוגמנית עמדה בפני גל של כעס וזעם לאחר שהפיצה את התמונה, והגיבה מאוחר יותר בטוויטר: "אני מצטערת על מה שעשיתי. אני צריכה לקחת קצת זמן לעצמי להרהר למה עשיתי את הדבר הנוראי הזה".

הדוגמנית דני מת'ארס // צילום: מתוך פייסבוק

היא גם טענה בסרטון שהיא התכוונה לשתף את התמונה רק עם חבר, ולא התכוונה להפוך את התמונה לזמינה לציבור משתמשי ה-SnapChat.

לאחר הפרסום נאסר על הדוגמנית כניסה לכל מתקני הכושר בלוס אנג'לס. כמו כן היא פוטרה מתוכנית רדיו בה שידרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר