"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לפחות חמישה הרוגים בסופת הענק בארה"ב

"פצצת ציקלון": רוחות עזות בשילוב של שלג וגשם הביאו להרס רב בחוף המזרחי • כשני מיליון תושבים נותרו ללא חשמל וכ-250 טיסות בוטלו • הסופה שככה

,עודכן
צילום: AFP // ניו אינגלנד. רוחות בעוצמה של 140 קמ"ש

'פצצת ציקלון':סופת ענקשהשתוללה בסוף השבוע האחרון בצפון מזרח ארה"ב הביאה למותם של לפחות חמישה בני אדם, ביטולי טיסות, הפסקות חשמל ונזקים רבים נוספים. הסופה חלפה היום (שבת) ועברה לאזור הים.

כל ההרוגים נפגעו כתוצאה מקריסות של עצים. הסופה כללה רוחות חזקות (140 קמ"ש), שלג כבד וכמות נכבדת של גשמים. יותר משני מיליון תושבים סבלו מהפסקת חשמל מאזור המיד-אטלנטיק (הכולל את העיר ניו יורק) עד ניו אינגלנד.

מנזקי הסופה. רוחות בעוצמה של 140 קמ"ש // צילום: AP

סך הכל 19 מיליון בני אדם היו תחת אזהרת הסופה נכון לשעות הבוקר באיזור (שעות הצהריים לפי שעון ישראל). כ-250 טיסות בוטלו בסוף השבוע האחרון, כולל בנמלי תעופה מרכזיים בבוסטון ובניו יורק.

בוסטון בסוף השבוע. 19 מיליון בני אדם תחת אזהרת הסופה // צילום: AFP

בבוסטון ההצפות הביאו לכך שהתושבים נאלצו להתנייד באמצעות קיאקים. העירייה קראה לאזרחים בעיר שלא לצאת מהבתים. מעגן המים בעיר עבר את הגובה של 4.5 מטרים ועלה על גדותיו, אירוע שהתרחש בעבר פעם אחת - בינואר 1978.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר