"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מה לעזאזל: הכלב שמזעזע מיליונים
זה מה שמטריד אינספור גולשים ברשתות החברתיות באמריקה: למי מהסלבריטאים הכלב הזה הכי דומה?
הכלב יוגי// צילום: טוויטר

מה לעזאזל: הכלב שמזעזע מיליונים

זה מה שמטריד אינספור גולשים ברשתות החברתיות באמריקה: למי מהסלבריטאים הכלב הזה הכי דומה?

אסף גולן
, עודכן

ידוע כיכלבים מסוימיםדומים לבעליהם באופן מחשיד, אבל בכל הנוגע ליוגי, כלב ממוצא סיני-יפני, הדמיון לפנים אנושיות פשוט מצמרר. ואכן, אינספור גולשים ברשתות החברתיות הזדעזעו מפני הכלב הזהים לחלוטין כמעט לפניו של גבר. כלומר, מלבד הפרווה.

הסערה סביב יוגי החלה כשבעליו העלתה תמונה שלו לרשת. התמונה מיד חרכה את הרשתות כשגולשים רבים נדהמים ממראה הפנים ומציינים עד כמה הוא מזכיר להם פנים אנושיות.

"מה לעזאזל? יש לו את העיניים הכי אנושיות שראיתי" כתב אחד מהם. גולשת אחרת כתבה: "זה נראה כאילו יש לו פנים של גבר". משהי נוספת הסבירה כי "זה לא רק שהעיניים שלו דומות לבני אדם, זה כל העווית שלו, כל פרצוף שהוא עושה ממש מזכיר גבר. זה כאילו שנשמה של אדם מבוגר נלכדה בתוכו."

התמונה של הכלב האנושי עברה במהירות גם לטוויטר. שם גולשים שונים השוו בינה לביןסלבריטאים מוכרים. אחד השמות שעלו הוא לא אחרמזמר הפופ אד שירן. אך גולשים אחרים סירבו לקבל זאת וטענו שהתמונה עברה ריטוש או עיצוב בפוטושופ.

הכלב יוגי וניקולס קייג'// צילום: רוויטרס וטוויטר

בעלת הכלב שנטל דז'ארדינס, בת ה -27 ממסצ'וסטס, התראיינה לתקשורת והכחישה את הטענה, וכן העלתה סרטון שלה ביחד עם יוגי. שנטל התעקשה: "אלו הכלבים שלי ואת התמונה הזו צילמו בדצמבר. לא אני צילמתי את התמונה והיא לא נערכה. הוא בדרך כלל גם לא מזכיר אדם. זה פשוט זווית הצילום". היא הוסיפה כי יוגי "הוא גור כלבים מאושר שאוהב להתכרבל ולשחק. צחקתי כשאמרו לי שיש לו פני אדם. אני התרגלתי אליו ואני לא שמה לב לכך".

אפילו אם לשנטל לא אכפת מפניו של יוגי, גולשים רבים לא מפסיקים לתמוהה בנוגע לדמיון המצמרר לפניו של אדם.

בינתיים יש כבר מי שהכריז על הסלבריטאי הדומה מכולם:השחקן ההוליוודי ניקולס קייג'.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...