"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סלפי קטלני: תייר ננשך למוות על ידי היפופוטם איתו ניסה להצטלם
שני תיירים סינים התקרבו קצת יותר מדי להיפופוטם על שפת אגם באפריקה, בניסיון להשיג את הצילום המושלם • היונק זינק מהמים, ונשך אותם • אחד התיירים שננשך בחזהו מת מפצעיו • היפופוטמים הורגים למעלה מ-500 איש באפריקה מדי שנה
צילום אילוסטרציה: GettyImages

סלפי קטלני: תייר ננשך למוות על ידי היפופוטם איתו ניסה להצטלם

שני תיירים סינים התקרבו קצת יותר מדי להיפופוטם על שפת אגם באפריקה, בניסיון להשיג את הצילום המושלם • היונק זינק מהמים, ונשך אותם • אחד התיירים שננשך בחזהו מת מפצעיו • היפופוטמים הורגים למעלה מ-500 איש באפריקה מדי שנה

מערכת היום
, עודכן

תייר סיני ננשך אתמול (שבת) למוות באגם נייבשה בקניה, אפריקה, לאחר שהתקרב יותר מדילהיפופוטם, איתו רצה להצטלם ב"סלפי".

התייר, צאנג מינג צ'ואנג, 66, ראה את ההיפופוטםעל שפת האגםבשמורה בה טייל, וניגש אליו עם חבר נוסף במטרה להצטלם "סלפי" עם החיה. ההיפופוטם זינק מהמים, ונשך את שניהם. מינג צ'ואנג נפגע בעורקים מרכזיים בחזה ודימם למוות, עוד לפני הגיעו לבית החולים המקומי. חברו, וו פנג-טה, נפצע קל עד בינוני מהנשיכות.

לפי עדי ראייה, התיירים התקרבו מדי לחיה הגדולה בניסיון להשיג צילום טוב, ולא הצליחו להימלט ממנה כשזינקה עליהם מהמים. זהו מקרה המוות השישי שנגרם מתקיפת היפופוטמים באגם נייבשה מתחילת השנה. לפי המקומיים, מדובר בתוצאה של עליית מפלס המים באגם, והתקרבותם של בעלי החיים למלונות ולמחנות הנופש באזור. רשות חיות הבר של קניה מסרה שהיא פועלת לאיתור ההיפופוטם התוקף.

ההיפופוטם הוא היונק הקטלני ביותר לאדם בעולם: למעלה מ-500 איש מתים מדי שנה באפריקה מהתקפות היפופוטמים. למרות ממדיו הגדולים (היפופוטם בוגר יכול להגיע למשקל של כ-3 טונות) וחזותו העצלה, היפופוטם יכול לזנק ולרוץ במהירות של כ-40 קמ"ש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...