"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסרטון הישן של נתניהו מציף את הרשת בגלל עליית מחירי הדלק
הלילה שבין שני לשלישי יביא איתו מכה קשה לכיס של הנהג הישראלי, כשמחיר ליטר בנזין ישווה את השיא ההיסטורי • הגולשים והעיתונאים לא נשארו אדישים לזינוק, ומציפים מחדש את הסרטון המפורסם של ראש הממשלה מתחנת הדלק
"שוב יגיע לבדוק?"

הסרטון הישן של נתניהו מציף את הרשת בגלל עליית מחירי הדלק

הלילה שבין שני לשלישי יביא איתו מכה קשה לכיס של הנהג הישראלי, כשמחיר ליטר בנזין ישווה את השיא ההיסטורי • הגולשים והעיתונאים לא נשארו אדישים לזינוק, ומציפים מחדש את הסרטון המפורסם של ראש הממשלה מתחנת הדלק

מערכת היום
|עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הסרטון של נתניהו מתחנת הדלק | צילום: מתוך X

בחצות הלילה שבין יום שני לשלישי (ה-1 בספטמבר), יעודכנו מחירי מוצרי הדלק המפוקחים הנמכרים בתחנות ברחבי הארץ. מחיר ליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת בשירות עצמי יזנק ב-16 אגורות ויעמוד על 8.25 שקלים. מדובר למעשה בהשוואת השיא ההיסטורי של המחיר הגבוה ביותר שנרשם אי פעם בישראל.

הזינוק הדרמטי במחיר הדלק עורר סערה מיידית ברשתות החברתיות, ובעיקר בטוויטר (X). גולשים רבים מיהרו להפנות את הביקורת כלפי הממשלה והעומד בראשה, בנימין נתניהו. במוקד הזעם: עשרות ציוצים שהציפו מחדש את הסרטון הישן והמפורסם של נתניהו מתחנת הדלק, שבו תהה בעבר בדרמטיות "למה הדלק כל כך יקר?!" והאשים את המיסוי הגבוה שמושת על האזרחים.

עיתונאים כלכליים לצד צייצנים בולטים ברשת, שיתפו את התיעוד הישן כדי להמחיש את הפער בין ההבטחות של נתניהו להורדת יוקר המחיה לבין המציאות בקופות היום.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...