"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אדר גיציס נענש: "הייתה טעות נדירה!"

כתב המשטרה של חדשות 12 סיפר כי בעברו בגלי צה"ל, הוא ספג עונש על כך שטעה בעברית בעת שידור ברדיו • לדבריו, אבשלום קור הוא שפנה לראש מחלקת החדשות והתרעם: "היתה טעות נדירה של החייל"

| עודכן:
0השמעה
אדר גיציס , יוסי זליגר
אדר גיציס | צילום: יוסי זליגר

כתב המשטרה והפלילים של חדשות 12, אדר גיציס, סיפר כי בעבר, כאשר היה חייל בגלי צה"ל הוא נענש על כך שטעה בהגהה של המילה צהריים במהלך שידור ברדיו - ונשאר שבת

"פעם אחת נשארתי שבת כי אמרתי צהריים טובים ולא צוהריים טובים", סיפר כתב חדשות 12 בתוכניתו "פישר וגיציס" הבוקר (חמישי) עם כתב התחבורה של חדשות 12 דין פישר ברדיו חיפה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎📻⭐️רדיו חיפה - 107.5fm⭐️📻‎‏ (@‏‎radiohaifa‎‏)‎‏

לדבריו, מי שכעס על הטעות הוא לא מאשר מומחה העברית בכבודו ובעצמו - הדוקטור אבשלום קור. "אבשלום קור פנה לראש מחלקת החדשות ואמר לו - "הייתה טעות נדירה! - השדר אדר גיציס אמר צהריים טובים ולא צוהריים טובים". "על כך", המשיך גיציס בטון עמוק בגוף שלישי, "אדר נדרש לשלם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר