מגיש כאן 11 ושדר ספורט 1 שרון דוידוביץ' שיתף במונולוג קצר אתמול (שני) בסיום תוכניתו "חדשות הלילה" בתאגיד השידור כי בחודש האחרון הוא סובל מפגם בפנים - ובשל כך צוות השידור והצוות שמאחורי הקלעים, בין היתר המאפרות, נדרשו לעבוד על הפנים שלו שעות נוספות כדי לנסות להסתיר את הפגם וכדי ש"יעבור מסך".
"נמאס לשגע את המערכת"
"הגיע הזמן לדבר על הפיל שבחדר", פתח דוידוביץ' את דבריו בשידור חי, "תראו, טלוויזיה זה מדיום שקרי. הכל חייב להיות מלוטש, מסודר. שמים הרבה איפור כדי להסתיר את האמת, ולא רק על הפנים. אבל לפעמים, לא חשוב כמה מתאמצים, ישנה מציאות וישנם פגמים שפשוט אי אפשר להסתיר".
דוידוביץ' התייחס לתהיות ולדאגה מצד הצופים בחודש האחרון והוסיף בהומור: "זה כל כך גדול עד שאנשים חשבו שמדובר בהגשה זוגית. זה כל כך גדול עד שבטוחים שאנחנו תאומים סיאמיים. זה כל כך גדול עד שמהחלל אפשר לראות שני עצמים, החומה הסינית ואת זה".
בהמשך המונולוג הסביר המגיש את ההחלטה להפסיק לנסות ולהסתיר את המצב: "אבל האמת היא שדי, די נמאס לי להתחבא, נמאס לי. גם קצת קשה לעשות את זה בטלוויזיה. נמאס להתבייש, זה מה שיש. נמאס לשגע את המערכת, לבקש מהבימאית לשנות את זווית המצלמה, להטריף את הטהורנים עם הפנס, לטמטם את המאפרות, וגם נשבר לי הצוואר להגיש ככה על הצד, כאילו זה נראה הגיוני. זה לא הגיוני. אי אפשר להסתיר את זה".
אנשים שאלו, התעניינו, דאגו.
— Sharon Davidovitch (@sDavidovitch) August 25, 2026
אז הגיע הזמן לדבר על הפיל שבחדר pic.twitter.com/bze4oOi7AU
דוידוביץ' סיכם את דבריו במסר פרופורציונלי על תרבות המראה החיצוני והרשתות החברתיות, תוך שהוא מרגיע את הצופים לגבי מצבו הרפואי: "כל זה קצת גורם לחשוב על כמה מאמץ אנחנו משקיעים לפעמים בדברים לא חשובים... זה ממש בסדר לשחרר. זה ממש בסדר שאנחנו לא מושלמים, לא בטלוויזיה ולא באינסטגרם, אם מורידים את הפילטרים.
אז אל דאגה, זה בעיקר עניין אסתטי ותחת מעקב של מיטב המוחות הרפואיים בישראל, או לפחות אלה שהשגתי להם תור. העניין יוסר השבוע או שבוע הבא או עוד חודש. זה יישאר כך, או עם תפרים, או עם צלקת יפה שתגיע. כך או כך, אני מקווה שתקבלו אותי, לא משנה מה יקרה. האמת, אני בעיקר מקווה שאני אקבל את עצמי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
