"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"עלק מרוקאי": המתקפה של ינון מגל על איזנקוט | צפו

מגיש "הפטריוטים" ושדרן 103 FM פתח במתקפה אישית נגד הרמטכ"ל לשעבר: "תראה לי איפה הילדים שלך"? • מגל ביקר בחריפות את העובדה שבתו של איזנקוט התחתנה בחתונה חילונית בליל שבת, וטען: "לא מעניין אותי הייחוס שלך, מה אתה עשית לתקן את העולם?" • כזכור איזנקוט אב שכול שבנו, רס"ר גל מאיר איזנקוט ז"ל נפל בקרבות בעזה

,עודכן
0השמעה
איזנקוט וינון מגל , אורן בן חקון, קוקו
איזנקוט וינון מגל. צילום: אורן בן חקון, קוקו

מגיש הטלוויזיה והרדיו ינון מגל תקף בחריפות הבוקר (שלישי) את הרמטכ"ל לשעבר ויו"ר מפלגת ישר!, גדי איזנקוט. הדברים נאמרו במהלך תוכנית הרדיו המשותפת של מגל עם העיתונאי בן כספית בתחנת 103FM, והתמקדו בחייה האישיים של משפחת איזנקוט.

ינון מגל על איזנקוט: "תראה לי את הילדים שלך איפה ליבם נמצא" // 103 FM

במהלך התוכנית, מגל בחר לבקר את איזנקוט על רקע חתונתה של בתו, שלטענתו נערכה בערב שבת. בדבריו בתחנה אמר מגל: "הילדה של איזנקוט התחתנה בחתונה חילונית בליל שבת. עלק מסורתי, עלק מרוקאי, זאת האמת".

בהמשך השידור, החריף מגל את המתקפה האישית והטיל ספק במורשתו של הרמטכ"ל לשעבר, כשהוא מפנה חיצים לעבר חינוך ילדיו. "לא מעניין אותי הייחוס, מאיפה באת, זה לא מעניין אותי הייחוס של איזנקוט", אמר המגיש. "תראה לי את התולדות שלך. תראה לי את הילדים שלך, איפה ליבם נמצא. זה מה שתראה לי. מה אתה עשית לתקן את העולם?".

עם בנו, גל איזנקוט ז"ל.,צילום: דובר צה"ל

המתקפה האישית של מגל כלפי משפחתו של איזנקוט, וספציפית האמירה "תראה לי את הילדים שלך", צורמת נוכח הטרגדיה הקשה שחוותה המשפחה. גדי איזנקוט הוא אב שכול, אשר שכל את בנו, רס"ר (במיל') גל מאיר איזנקוט ז"ל, שנפל בקרבות ברצועת עזה במהלך המלחמה.

גל הוא בנו הצעיר של גדי איזנקוט. הוא התגייס לשייטת 13 ושירת כחובש במגלן. הוא גויס למילואים ל-699 תחת חטיבה 551, והיה כפוף לאוגדה 162. גל נהרג בדצמבר 2023, במהלך סריקות בג'באלייה, ככל הנראה כתוצאה מפיר ממולכד שהתפוצץ. הוא פונה במצב אנוש לאסותא אשדוד, שם נקבע מותו.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר