תצטרף לליכוד? איריס חיים מגיבה - ועונה למתקפה: "יש לך כיפה"

אמו של יותם חיים ז"ל, שהוזכרה כמי שתשוריין במפלגה, ענתה לפובליציסט דב הלברטל שכינה אותה במילים קשות • "העיקר לכתוב דברים רעים ודוחים עליי בלי לבדוק אפילו, היזהרו משמועות"

תחת מתקפה מכון. צילום: ללא

איריס חיים, אמו של יותם חיים ז"ל שנחטף ונורה בשוגג בעזה, הגיבה הלילה (בין ראשון לשני) לדיווחים לפיהם היא שוריינה בליכוד והגיבה לפובליציסט דב הלברטל שתקף אותה בחריפות וכינה אותה במילים קשות. 

איריס חיים, אימו של יותם חיים, פרצה בבכי בעת שהדליקה את "משואת הרוח" // קרדיט: המערך לטקסים ולאירועים ממלכתיים

"למי שכתב עלי שאני זונה של השכול, דב הלברטל. את שמך שמעתי היום בפעם הראשונה. כנראה שלא מעניין ממש מה שיש לך להגיד. 'זונה' כי מישהו כתב ששוריינתי לרשימת הליכוד? ואת זה אומר בן אדם ששם כיפה על הראש".

"אז לכל מי שהתלהב מהכתבה של איזה מישהי שכתבה ששוריינתי לרשימת הליכוד, צר לי לאכזב או לשמח. אף אחד לא פנה אליי לא מהליכוד ולא משום רשימה או מפלגה כלשהיא וגם אם יפנו התשובה תהיה שלילית. העיקר לכתוב דברים רעים ודוחים עליי בלי לבדוק אפילו. היזהרו משמועות. יש הרבה כאלה", הוסיפה.

לסיום כתבה חיים: "במקום זה עדיף לתרום למיזם החשוב שאני מקימה, בית יותם. שם ידברו יפה ובאופן מכבד. מבטיחה לכם ולאיש הקטן שמטנף על אלמנות ועל אמהות שכולות. מקווה שתקבל כגמולך. מה עשיתי לך רע איש קטן ומסכן". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר