"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עובדים על המסילה: שינויים בפעילות הרכבות בסופ"ש הבא
בשבוע הבא יחולו שינויים בתנועת הרכבות בירושלים, מודיעין ולוד בגלל עבודות תחזוקה • פירוט מלא של כל השינויים בקווים ובלוחות הזמנים המעודכנים • הנוסעים מתבקשים להתעדכן באתר הרכבת לפני היציאה לדרך
רכבת ישראל. צילום: צילום: יהושע יוסף

עובדים על המסילה: שינויים בפעילות הרכבות בסופ"ש הבא

בשבוע הבא יחולו שינויים בתנועת הרכבות בירושלים, מודיעין ולוד בגלל עבודות תחזוקה • פירוט מלא של כל השינויים בקווים ובלוחות הזמנים המעודכנים • הנוסעים מתבקשים להתעדכן באתר הרכבת לפני היציאה לדרך

,עודכן
0השמעה

כחלק מתוכנית התחזוקה השנתית, ולצורך שמירה על בטיחות הנסיעה, יבוצעו על ידי רכבת ישראל עבודות תשתית לתחזוקה והחלפת רכיבי מסילה באזור צומת גנות.

בגלל העבודות יחולו שינויים בתנועת הרכבות באזור החל מיום חמישי (8 בפברואר) בשעה 23:00 ועד למוצ"ש (10 בפברואר).

הרכבות בקו באר שבע-נהריה יפעלו במתכונת מפוצלת: בין תחנות באר שבע ולוד, ובין תחנות ת"א ההגנה ונהריה.

הרכבות בקו מודיעין מרכז-ת"א לא יפעלו בתאריכים הנ"ל.

הרכבות בקו בית שמש-נתניה יפעלו במתכונת מפוצלת: בין תחנות בית שמש ולוד, ובין תחנות ת"א ההגנה ונתניה.

הרכבות לא יפעלו בין לוד לת"א.

רכבות בקו אשקלון-בנימינה יפעלו בין תחנות אשקלון לתחנת לוד, ובין תחנות ת"א ההגנה ובנימינה.

נסיעה מאשקלון ואשדוד לת"א וצפונה ממנה תתאפשר בקו אשקלון והרצליה דרך תחנת משה דיין.

רכבות הלילה בקו ירושלים יצחק נבון-בנימינה יפעלו בין תחנות ת"א מרכז ובנימינה בלבד. במוצ"ש תתחדש תנועת רכבות הלילה והן יפעלו במתכונת מפוצלת בין תחנת ירושלים-יצחק נבון ונתב"ג ובין תל אביב מרכז לבנימינה. הרכבות לא יפעלו בין תחנות נתב"ג ות"א מרכז.

רכבות בקו ירושלים יצחק נבון-הרצליה לא יפעלו. במוצ"ש תתחדש תנועת הרכבות בקו זה והן יפעלו במתכונת מפוצלת דומה לרכבות בין ירושלים לבנימינה.

עבודות על מסילת רכבת (ארכיון),צילום: דודו גרינשפן

רכבות בקו ירושלים יצחק נבון-מודיעין לא יפעלו ביום שישי (9 בפברואר).

רכבת ישראל תפעיל מערך היסעים ללא עלות בין תחנות לוד ות"א מרכז ובין תחנות נתב"ג ות"א מרכז.

לנוסעי הרכבת מומלץ להתעדכן בפרטים באתר האינטרנט של רכבת ישראל, ביישומון, או במוקד השירות הטלפוני במספר 5770*.

תנועת הרכבות תחזור לסדרה ביום ראשון (11 בפברואר) עם חידוש השירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו