"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פוטנציאל ליהוק ל"רוקדים עם כוכבים": מי הח"כית בתמונה?
בעברה כבר למדה ריקודים סלוניים ובמהלך ילדותה הייתה מבלה בעיקר בספריה העירונית • האם הצלחתם לזהות בעצמכם מי נמצאת בתמונה?

פוטנציאל ליהוק ל"רוקדים עם כוכבים": מי הח"כית בתמונה?

בעברה כבר למדה ריקודים סלוניים ובמהלך ילדותה הייתה מבלה בעיקר בספריה העירונית • האם הצלחתם לזהות בעצמכם מי נמצאת בתמונה?

,עודכן
0השמעה

היא ותיקת חברות הכנסת ופוטנציאל ליהוק ל"רוקדים עם כוכבים" הבא, כי בעברה כבר למדה ריקודים סלוניים. את ילדותה היא מספרת שהיתה מבלה בעיקר בספריה העירונית והמדור יודע שאינה מוכנה להיכנע לקוראסונים במזנון הכנסת ולכן היא מגיעה חמושה מהבית עם שקית מלאה בפירות וירקות.

תשובה: ח"כ גילה גמליאל מסיעת הליכוד,צילום: מארק ישראל סלם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו