"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אבידר: "ראש השב"כ התאהב באיכונים"; בנט: "אתה לא תכפיש אותו"
רה"מ ושר בממשלתו התעמתו במהלך ישיבת הממשלה סביב סוגיית מעורבות השב"כ במאבק למנוע את התפשטות הווריאנט הדרום אפריקני החדש - אומיקרון • מוקדם יותר היום ד"ר שרון אלרעי פרייס התייחסה לכלי השב"כ ואמרה כי "אין שום רצון או מטרה לעשות שימוש באיכונים כפי שנעשה בעבר, אלא רק לצורך הווריאנט"
בנט ואבידר, ארכיון | צילום: אורן בן חקון
עימות בממשלה

אבידר: "ראש השב"כ התאהב באיכונים"; בנט: "אתה לא תכפיש אותו"

רה"מ ושר בממשלתו התעמתו במהלך ישיבת הממשלה סביב סוגיית מעורבות השב"כ במאבק למנוע את התפשטות הווריאנט הדרום אפריקני החדש - אומיקרון • מוקדם יותר היום ד"ר שרון אלרעי פרייס התייחסה לכלי השב"כ ואמרה כי "אין שום רצון או מטרה לעשות שימוש באיכונים כפי שנעשה בעבר, אלא רק לצורך הווריאנט"

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בישיבת הממשלה שהתכנסה היום (ראשון) הרוחות סערו בזמן שהשרים דנו בהגבלות החדשות שננקטו לצורך ההתמודדות עם וריאנט האומיקרון. במהלך הדיון נרשמו טונים גבוהים בין ראש הממשלה, נפתלי בנט לבין השר אלי אבידר סביב סוגיית איכוני השב"כ.

השר אבידר נשמע אומר במהלך ישיבת הממשלה כי רונן בר, ראש שירותי הביטחון הכללי, "התאהב באיכוני השב"כ". בתגובה, בנט תקף את אבידר ואמר: "אל תדבר לגופו של ראש השב"כ, אל תכפיש אותו".

ד"ר אלרעי פרייס בוועדת החוקה%3A "חיסון אסטרהזניקה לא עבד טוב נגד הווריאנט" %2F%2F צילום%3A ערוץ הכנסת

לאחר פנייתו של ראש הממשלה לשר, אבידר התרעם על הדברים והטיח בבנט: "אני אגיד מה שאני רוצה". בנט קם פעם נוספת להגנתו של ראש השב"כ והטיח באבידר: "אתה לא תכפיש את ראש השב"כ שעושה עבודה מצוינת".

כידוע, כחלק מהניסיון להיאבק בהתפשטות הנגיף גם השב"כ נכנס לתמונה. מוקדם יותר היום יו"ר ועדת החוקה, ח"כ גלעד קריב, ציין כי ישנם חששות משימוש ביכולות השב"כ וביקש הבהרות בנוגע לצעד המסתמן.

ראש השב"כ רונן בר, צילום: יוסי זליגר

ד"ר אלרעי פרייס, שנכחה בוועדת החוקה בכנסת, התייחסה לסוגיה ואמרה כי"אין שום רצון או מטרה לעשות שימוש באיכוני שב"כ כפי שנעשה בעבר, אלא רק לצורך הווריאנט, כדי לזהות מגעים אקראיים שהאדם עצמו אפילו לא יכול לספר עליהם, דוגמת האנשים שנסעו עם אותה תיירת באוטובוס. יש לנו שמות של 16 מתוך 28 אנשים שנסעו אתה באוטובוס".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...