"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ח"כ יאיר גולן נאם נגד "הממשלה המנופחת" - ויתמנה לסגן שר
חבר הכנסת טען בעבר ש"מיליונים הולכים למשרדים ולתפקידים לא נחוצים", אך צפוי להתמנות לתפקיד סגן שר במשרד הכלכלה • הוא ידוע באמירותיו הנחרצות והשנויות במחלוקת

ח"כ יאיר גולן נאם נגד "הממשלה המנופחת" - ויתמנה לסגן שר

חבר הכנסת טען בעבר ש"מיליונים הולכים למשרדים ולתפקידים לא נחוצים", אך צפוי להתמנות לתפקיד סגן שר במשרד הכלכלה • הוא ידוע באמירותיו הנחרצות והשנויות במחלוקת

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רק לפני שנה עמד יאיר גולן מעל בימת הכנסת ונזף בממשלה על כך שהיא מנופחת ובזבזנית. אלא שהיום (חמישי), מתמנה גולן לתפקיד שניתן להגדיר אותו לא פחות בזבזני - סגן שר במשרד הכלכלה. גולן נאם בכנסת ואמר "בשעה שאנחנו יושבים פה ומאשרים עוד עשרות ומאות תקנים, בחוץ מחוץ למשכן הזה עומדים אנשים ומפגינים כי מטה לחמם נשבר ואין להם מענה".

ח"כ יאיר גולן תוקף את "הממשלה המנופחת" ב-16 ביוני 2020 %2F%2F צילום%3A דוברות הכנסת

לדבריו "עשרות המיליונים שרק הכנסת הזאת צורכת על כוח אדם מופרז, עשרות המיליונים שמושקעים בממשלה מנופחת במשרדים, ביועצים, בנהגים, בפקידים, רק בזה, היו יכולים להקל בסדרי גודל על האנשים מוכי הגורל שעומדים פה מחוץ למשכן. הם מביטים לכנסת ישראל ואומרים תעזרו לנו".

כזכור, שר החוץ וראש הממשלה החליפי יאיר לפיד הבטיח 18 שרים. כיום, ממשלת ישראל מונה 27 שרים, ועל פי הסיכום יתאפשרו מינויים של ששה סגני שרים. לפני מספר שבועות מונו ארבעה סגני שרים. במקביל המשיכו בשבועיים האחרונים בשימוש כמעט סיטונאי בחוק הנורבגי, כאשר סיעות רבות בממשלה הכניסו ח"כים חדשים לכנסת במקום שרי המפלגה שהתפטרו.

נזכיר כי ח"כ גולן הסתבך לא פעם עם אמירות בעייתיות ושנויות במחלוקת. במיוחדזכור לרעה נאומו מ-2016בטקס יום השואה בקיבוץ לוחמי הגטאות, בו השווה סגן הרמטכ"ל דאז גולן את ישראל של ימינו לגרמניה הנאצית, במה שזכה לכינוי "נאום התהליכים". "אם יש משהו שמפחיד אותי בזיכרון השואה, הוא זיהוי תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו באירופה בכלל, ובגרמניה בפרט, אז לפני 70, 80 ו־90 שנה, ומציאת עדות להם כאן בקרבנו בשנת 2016", כך לדבריו אז.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...