"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
למרות שהודיע שלא יתמודד: חיזור אחרי אביר קארה - מכיוון לא צפוי
כיממה לסגירת הקלפיות, במפלגת "הציבור החרדי" מפעילים על קארה לחץ מחודש להצטרף לשורותיהם, לאחר מגעים מתקדמים שניהלו בעבר • המהלך מגיע לאחר שהמגעים של המפלגה מול עופר וינטר עלו על שרטון סביב דרישתם למקום הרביעי ברשימה

למרות שהודיע שלא יתמודד: חיזור אחרי אביר קארה - מכיוון לא צפוי

כיממה לסגירת הקלפיות, במפלגת "הציבור החרדי" מפעילים על קארה לחץ מחודש להצטרף לשורותיהם, לאחר מגעים מתקדמים שניהלו בעבר • המהלך מגיע לאחר שהמגעים של המפלגה מול עופר וינטר עלו על שרטון סביב דרישתם למקום הרביעי ברשימה

יעקב הרשקוביץ
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יצטרף לרשימה למרות הכול? אביר קארה | צילום: אורן בן חקון

למרות הודעת קארה: בשעות האחרונות מפעילים במפלגת ״הציבור החרדי״ לחץ גדול על סגן השר לשעבר אביר קארה במטרה שיחבור לרשימתם.יצויין, כי עד להודעתו אמש על החלטתו שלא להתמודדניהלו הצדדים מגעים מתקדמים. בשעות האחרונות החלו להפעיל לחץ מחודש. גורמים במפלגה אופטימיים ביחס לחיבור.

מפלגת ״הציבור החרדי״ נמצאת כבר כחודשיים בקמפיין שנועד לפנות בעיקר לקהל החרדי העובד, שמביע אכזבה מהנציגות החרדית בכנסת ומבקש שינוי מבפנים. המפלגה תומכת בשירות צבאי למי שאינו לומד תורה באופן מלא, ובגדול מבקשת להציב את עצמה כאלטרנטיבה למפלגות החרדיות הקיימות, תוך ניסיון לטפל בבעיות של הציבור החרדי מתוך המערכת הפוליטית.

בתקופה האחרונה ניהלה המפלגה מגעים עם עופר וינטר אלא שבימים האחרונים המגעים עלו על שרטון, כפי שפורסם ב״היום״: וינטר היה מוכן להעניק למפלגה את המקום התשיעי ברשימה, בעוד שב״הציבור החרדי״ דרשו את המקום הרביעי פער שלא ניתן היה לגשר עליו.

היום הודיעו מפלגת ״הציבור החרדי״ על צירופה שלד״ר נחומי יפהלמפלגת ״הציבור החרדי״. זו הפעם הראשונה שבה מפלגה חרדית המתמודדת לכנסת צירפה אישה לרשימתה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...