"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טלי גוטליב תוקפת את נתניהו: "לא רוצה אותי בליכוד"
סערה בליכוד: חברת הכנסת יוצאת נגד ראש הממשלה ויועציו, ומאשימה כי הם מובילים קמפיין שגוי ומנסים להדיר אותה • העימות מתלקח על רקע איתותים קודמים של גוטליב על אפשרות לעבור למפלגה אחרת • בנוסף אתמול פורסמה הקלטה בחדשות 12 שבה טענה כי נתניהו חותר לעסקת טיעון תמורת גניזת הרפורמה

טלי גוטליב תוקפת את נתניהו: "לא רוצה אותי בליכוד"

סערה בליכוד: חברת הכנסת יוצאת נגד ראש הממשלה ויועציו, ומאשימה כי הם מובילים קמפיין שגוי ומנסים להדיר אותה • העימות מתלקח על רקע איתותים קודמים של גוטליב על אפשרות לעבור למפלגה אחרת • בנוסף אתמול פורסמה הקלטה בחדשות 12 שבה טענה כי נתניהו חותר לעסקת טיעון תמורת גניזת הרפורמה

אילי זילברברג
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טלי גוטליב במליאת הכנסת | צילום: אורן בן חקון
[object Object]

מתיחות שיא במפלגת הליכוד: חברת הכנסת טלי גוטליב פרסמה הבוקר (שלישי) מתקפה חריפה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו וסביבתו, וטענה כי הוא אינו מעוניין בה עוד בשורות המפלגה. לדבריה, ראש הממשלה ויועציו פועלים באופן אקטיבי כדי להדיר אותה מהליכוד, וזאת בניגוד גמור לרצונם של הבוחרים.

ח"כ גוטליב בכנס הליכוד%3A "חוק יסוד לימוד תורה - או מדינה פלסטינית בממשלת איזנקוט-גולן" %2F%2F אילי זילברברג

בסדרת התבטאויות חריפות ברשתות החברתיות, הדגישה גוטליב את נאמנותה רבת השנים לנתניהו ולמחנה הימין, אך טענה כי קמפיין הבחירות של הליכוד שגוי מיסודו ודורש התראה בשער. לדבריה, יועציו של ראש הממשלה מתמקדים ב"מיתוג חדש" למפלגה, תוך הפגנת אפס עיסוק בשלטון הפקידים שלדבריה מכשיל את ממשלת הימין, ובאפס מאמץ לריסון כוחו של בג"ץ.

>>בחירות 2026 לכנסת ה-26 | סקרי מנדטים, מפת הגושים ועדכונים<<

גוטליב הצהירה כי היא מייצגת סמן ימני מובהק שעל יסודו נבחרה על ידי ציבור הבוחרים, וכי אינה חוששת מאיש ואינה מרכינת ראש. למרות טענותיה על כך שסביבת נתניהו פועלת נגדה, היא הבהירה כי תמשיך לדבוק בנאמנותה לליכוד ולערכיו, וחותמת את דבריה באמירה כי "רבות מחשבות בלב איש ועצת השם היא תקום".

המתקפה הנוכחית מגיעה על רקע שורת אירועים מטלטלים בימים האחרונים שיצרו נתק הלך הרוח בין גוטליב לראש הממשלה. כבר אתמול רמזה חברת הכנסת כי היא אינה פוסלת מעבר למפלגה אחרת, לאחר שפרסמה ציוץ שבו הבהירה כי לא תסכים להיות "אסקופת נדרסת" בעודה מנהלת את המאבק בשלטון הפקידים ובבג"ץ.

>>מצפן הבחירות: היכנסו לבדוק איזו מפלגה באמת מייצגת אתכם | מיוחד<<

במקביל, המתיחות קיבלה משנה תוקף כאשר בחדשות 12 שודרה אמש הקלטה שבה נשמעת גוטליב מטילה ספק בכוונותיה האמיתיות של הצמרת הפוליטית, וטוענת כי פניו של נתניהו אינם להמשך המאבק המשפטי אלא לעסקת טיעון שתושג תמורת גניזת הרפורמה המשפטית – טענות המצטרפות לשורת ביקורת פומבית חריגה מצידה של חברת הכנסת נגד הנהגת המפלגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...