משווה את עצמו לילד שעובר חרם בכיתה? סרטון הבחירות החדש של נתניהו

סרטון בחירות חדש שמפרסם ראש הממשלה בנימין נתניהו בוחר להשוות בין חרם חברתי שחווים ילדים בבתי הספר לבין מה שהוא מגדיר כחרם פוליטי נגד הליכוד • העלילה מציגה אם שזורקת את שלטי המחאה שלה לפח לאחר שגילתה שבנה סובל מחרם בכיתה, ומסתיימת במסר הקורא לשים סוף לחרמות

סרטון תעמולת בחירות של נתניהו | צילום: רשת X

ראש הממשלה בנימין נתניהו פרסם היום (ראשון) ברשת X סרטון תעמולה חדש, שבו נראית אישה המקבלת שיחת טלפון מבנה במהלך יום הולדת כיתתי, ובמהלכה היא מבינה כי הוא עובר חרם. נתניהו השווה בין החרם שחווים ילדים במוסדות החינוך לבין מה שהוא מכנה "החרם הפוליטי" נגדו ונגד הליכוד.

קמפיין חדש של נתניהו%3A "נגד חרמות'%2F%2F רשתות חברתיות

הסרטון מציג אם שיושבת על הרצפה בחדר ילדים ומכינה שלטי מחאה באמצעות ספריי צבע. היא מקבלת שיחת טלפון מבנה יובל שבוכה, ומגלה דרך הודעות בקבוצת הווטסאפ של ההורים של כיתה ד'1 כי בנה סובל מחרם חברתי (הודעות כמו "הולכים לסרט בלי יובל האפס").

>בחירות 2026 לכנסת ה-26 | סקרי מנדטים, מפת הגושים ועדכונים<<

שאלון בחירות 2026 - איזו מפלגה באמת מייצגת אותך?

לאחר שהיא מבינה את חומרת המצב ומחליטה ללכת לאסוף אותו מיד, לא לפני שהמצלמה מראה לצופים שהאם מכינה שלטי מחאה הנושאים את הסיסמא "רק לא ביבי". היא זורקת את שלטי המחאה לפח האשפה. בסיום מוצגת הכותרת "שמים סוף לחרמות" ולאחריה הלוגו של מפלגת הליכוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...