הפגישה של גנץ עם ארדן - ו"השושבינה" שעשויה להצטרף לאיחוד

ל"היום" נודע כי מאחורי הקלעים, על התיווך והחיבור בין הצדדים עובדת איילת שקד, שרת המשפטים והפנים לשעבר • וגם: מה אמר ארדן על חיבור עם כחול לבן רק לפני שלושה חודשים?

ארדן וגנץ | צילום: אורן בן חקון, אריק סולטן

מפלגת "האחדות" בראשותו של השר והשגריר לשעבר גלעד ארדן, הודיעה היום (רביעי) על מגעים בין ארדן לבני גנץ.

ארדן פוסל ישיבה עם יאיר גולן מבזה את חיילי צהל בעולם%2F%2F משה בן שמחון

בהודעה נמסר: "התקיימה הבוקר פגישה חיובית בין יו"ר 'האחדות', גלעד ארדן, ליו"ר 'כחול לבן', בני גנץ. כפי שאמר ארדן בימים האחרונים, הוא פועל ביתר שאת לטובת איחודים בגוש האחדות. פגישה נוספת בין הצדדים תתקיים בימים הקרובים".

בני גנץ. אפקט וינטר? | צילום: אורן בן חקון

המגעים בין הצדדים מתקיימים 3 חודשים אחר שארדן הכחיש חבירה אפשרית לגנץ. ל"היום" נודע כי מאחורי הקלעים, על התיווך והחיבור בין הצדדים עובדת איילת שקד, שרת המשפטים והפנים לשעבר, ששיתפה פעולה שנים רבות עם נפתלי בנט ראש הממשלה לשעבר שכיום עומד בראש סיעת "ביחד".

גלעד ארדן מכחיש מגעים עם גנץ | צילום: ללא

ל"היום" נודע כי לפני שבועיים גנץ סימס לארדן ובסופ״ש האחרון ארדן יצר עימו קשר ותואמה פגישה בין הצדדים. הפגישה הייתה חיובית והצדדים קבעו להיפגש בימים הקרובים. השאלות הקריטיות כמו מי יהיה יו״ר המפלגה לא עלו על השולחן.

מדובר בראשית המגעים שהואצו בימים האחרונים בגלל מצבם בסקרים של ארדן ואדלשטיין, כמו גם של גנץ לאור השקת המפלגה החדשה "עמך ישראל" בראשות עופר וינטר. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...