צביקה גרינגליק, אביו של סרן שאול גרינגליק ז"ל אשר נפל במלחמה, תקף בחריפות את ראש הממשלה בנימין נתניהו, בעקבות הגעתו יחד עם רעייתו שרה להופעה של עדן בן זקן היכל מנורה בשבוע שעבר. בפוסט שפרסם בעמוד הפייסבוק שלו, הפנה גרינגליק אצבע מאשימה כלפי בני הזוג נתניהו ומחה על סדרי העדיפויות שלהם. לדבריו, משפחתו לא זכתה לביקור של משפחת נתניהו במהלך ימי השבעה, ואף לא לאורך שלוש השנים האחרונות. אף שהבהיר כי הביקור עצמו אינו חסר להם, גרינגליק ציין כי לראש הממשלה ורעייתו יש את הזמן והתעוזה ללכת להופעות, לאכול פלאפל ולטייל בקניון.
"ההבדל בין משפחת נתניהו למשפחת הלוי"
במסגרת הפוסט, בחר גרינגליק להציג קונטרסט ישיר והשווה בין התנהלותם של שרה ובנימין נתניהו לבין זו של שרון והרצי הלוי. הוא שיתף כי במהלך המלחמה, בזמן שבעלה היה עסוק בלחימה, עברה שרון הלוי בין כל המשפחות השכולות. בנוסף, ציין האב כי לאחר שהרצי הלוי השתחרר מתפקידו, הוא עבר בעצמו בין כל המשפחות, וזאת למרות שלפי מה ששמע נרשמו גם פגישות לא נעימות כלל.
כדי להמחיש את הלך הרוח, סיפר גרינגליק כי הזמין את הרצי הלוי להופעה של משפחתו השכולה, אותה הגדיר כ"לא הופעה של עדן בן זקן". הלוי, כך חשף האב, השיב לו בהודעה אישית בה כתב כי הוא עדיין לא מרגיש בנוח להגיע לאירועים פומביים. הלוי הוסיף כי היה רוצה מאוד לבוא והבטיח כי "יום אחד זה יקרה", בתוספת דרישת שלום. את הפוסט הנוקב חתם גרינגליק במסר פתוח לציבור, כשהוא מצהיר כי הוא משאיר את המסקנות לקוראיו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
