"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
במקום דן אילוז: הכירו את הח"כ החרדי הראשון בליכוד
שבתאי קטש, חסיד חב"ד, בן 51 מלוד, צפוי להיכנס לכנסת בימים הקרובים במקומו של ח"כ דן אילוז - ויהיה הח"כ החרדי המכהן הראשון אי פעם מטעם המפלגה • קטש, יזם נדל"ן, היה ממקימי שכונת "שערי העיר" בעיר בה גדל, וכיום מכהן כיו"ר המועצה הדתית
שבתאי קטש. צילום: מתוך ויקיפדיה

במקום דן אילוז: הכירו את הח"כ החרדי הראשון בליכוד

שבתאי קטש, חסיד חב"ד, בן 51 מלוד, צפוי להיכנס לכנסת בימים הקרובים במקומו של ח"כ דן אילוז - ויהיה הח"כ החרדי המכהן הראשון אי פעם מטעם המפלגה • קטש, יזם נדל"ן, היה ממקימי שכונת "שערי העיר" בעיר בה גדל, וכיום מכהן כיו"ר המועצה הדתית

דין ברנדשטטר
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שבתאי קטש, חסיד חב"ד, בן 51 מלוד, צפוי להיכנס לכנסת בימים הקרובים במקומו שלח"כ דן אילוז, שעזב את מפלגתהליכודוהצטרף למפלגת ישראל ביתנו. קטש, שזכה במשבצת החרדית בפריימריז 2022 והוצב במקום ה-45 ברשימה, יהפוך לח"כ החרדי הראשון אי פעם במפלגת השלטון.

קטש, יליד 1975 ובנו של הרב אהרון קטשווילי, למד בישיבות תומכי תמימים בלוד ובכפר חב"ד, וכיהן בעבר כחבר מועצת העיר לוד. כיום הוא עורך דין ויזם נדל"ן, כאשר היה בין מקימי שכונת "שערי העיר" בעיר. בנוסף הוא גם משמש גם כיו"ר המועצה הדתית בלוד - התפקיד הראשון שנבחר אחרי 14 שנים של ועדה קרואה.

שבתאי קטש, צילום: .

בבחירות המקדימות ב-2022, קטש זכה במשבצת החרדית כאשר הוא גבר על יעקב וידר, חבר מועצת העיר העיר בני ברק. הוא גם חבר במזכירות פורום הגאורגים בליכוד. בעבר כבר היו ניסיונות להכניס נציג חרדי לרשימת הליכוד. בפריימריז 2019 זכה זאב פליישמן במשבצת החרדית והוצב במקום לא ריאלי, אך לא נכנס לכנסת. גם מועמדים נוספים, כמו מאיר מלכה בשנים קודמות, לא הצליחו להגיע למקום ריאלי.

דן אילוז: "נתניהו כשל ולא לקח אחריות. הוא חייב ללכת הביתה"

כאמור, הבוקר (שלישי)חה״כ דן אילוזהגיש ליושב-ראש הכנסת אמיר אוחנה את מכתב התפטרותו מהכנסת, לאחר שעבר למפלגת ישראל ביתנו בטענה כי "הליכוד איבד את דרכו".

בהודעת ההתפטרות כתב אילוז: "לעיתוי ההתפטרות שלי הייתה משמעות. אילו הייתי מתפטר קודם, במקומי היה נכנס לכנסת ח״כ חרדי מטעם הליכוד, שהיה מוסיף קול נוסף לחוקי ההשתמטות שקידמו נתניהו, גולדקנופף ודרעי.

כל עוד כיהנתי בכנסת, פעלתי כדי לבלום את החקיקה הזאת, שנוגדת את ערכי הליכוד המוצהרים, ולעמוד על העקרונות שבהם אני מאמין. עקרונות שהליכוד הבטיח לשמור אבל כנראה לא הבטיח לקיים. נתניהו כשל ולא לקח אחריות. הוא חייב ללכת הביתה".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...