שר הביטחון ישראל כ"ץ. צילום: גדעון מרקוביץ'

מישהו ראה את שר הביטחון? השר עזב את ישיבת הקבינט לטובת חתונה

ישראל כ״ץ יצא באמצע דיון ביטחוני והשתתף באירוע של מקורב לליכוד, ברקע הפריימריז במפלגה ● ראש הממשלה לא ידע היכן השר ושאל אודותיו בישיבה ● לשכתו: "קיים שורת דיונים ביטחוניים ואינו מפרט על השתתפותו בפורומים"

במהלך ישיבת קבינט אתמול (חמישי) פנה ראש הממשלה בנימין נתניהו לשר הביטחון ישראל כ"ץ אך להפתעתו גילה שאינו נוכח. כ"ץ היה בכלל בחתונה של פעיל ליכוד ולכן לא פקד את הישיבה.

ישראל כ"ץ משיק את קמפיין הפריימריז (ארכיון) %2F%2F ללא קרדיט

שר הביטחון ישראל כ"ץ עזב מוקדם מהצפוי את ישיבת הקבינט באמצע הדיון, והשתתף בחתונת בנו של ראש עיריית קריית אתא, יעקב פרץ, המזוהה עם הליכוד - כך דווח הכתב הפוליטי של חדשות 13, מיכאל שמש. האירוע התקיים על רקע הפריימריז הצפויים במפלגה. במהלך הישיבה תהה ראש הממשלה בנימין נתניהו: "איפה שר הביטחון?"

מלשכת שר הביטחון נמסר בתגובה: "שר הביטחון ישראל כ״ץ קיים אתמול שורת דיונים ביטחוניים במשך קרוב ל-10 שעות במשרד הביטחון ובמשרד ראש הממשלה, ואינו מתכוון לפרט ביחס לפורומים הביטחוניים שבהם הוא משתתף".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...