"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ערבים רוצים לחיות": מפגינים הגיעו למטה הציונות הדתית עם דם על הידיים

עימות במטה המפלגה בשוהם: בציונות הדתית טענו כי פעילים מארגון "עומדים ביחד" ניסו לפרוץ למשרדים ונשארו במקום עד להגעת המשטרה • לאחר הגעת הכוחות, המפגינים עזבו את האזור ללא נפגעים

,עודכן
0השמעה
מחאה במטה מפלגת הציונות הדתית , ללא קרדיט
מחאה במטה מפלגת הציונות הדתית. צילום: ללא קרדיט

מהומה מחוץ למטה מפלגת הציונות הדתית בשוהם: פעילי שמאל הגיעו היום (רביעי) למקום וניסו להיכנס למשרדי המטה. במהלך האירוע המפגינים התנהגו באלימות, וכי חלקם הגיעו כשהם עם צבע אדום על ידיהם וצעקו "ערבים רוצים לחיות".

פעילי שמאל פרצו למשרד הציונות הדתית// הציונות הדתית

בעקבות האירוע כוחות המשטרה הגיעו למקום והמפגינים עזבו את המטה. האירוע הסתיים ללא נפגעים.

ממפלגת הציונות הדתית נמסר כי "לאחר הגעת כוחות המשטרה, פעילי השמאל הקיצוני מארגון "עומדים ביחד" עזבו את מטה המפלגה בשוהם"

עוד נמסר: "להסתה של יאיר גולן וחבריו, ולשתיקה של גדי איזנקוט, נגד המתיישבים, רואים תוצאות בשטח. אנו דורשים מהמשטרה לחקור את האירוע, ולהבטיח את ביטחונם של עובדי המפלגות בישראל. אין מקום לאלימות במגרש הפוליטי. על מנהיגי האופוזיציה גדי איזנקוט, נפתלי בנט וחילי טרופר, לגנות את אלימות השמאל הקיצוני שמונע מהסתה נגד ציבור המתיישבים".

מנכ"ל הציונות הדתית, יהודה ולד, הגיב לאירוע תוך שהוא משרת כעת במילואים בלבנון וכתב ברשת החברתית: "אנשי השמאל ששפכו דם ונהגו באלימות הבוקר במטה הציונות הדתית, הם אלו ששפכו דם בכניסה לבית הרמטכ"ל זמיר בזמן המלחמה שהוא והלוחמים הגיבורים הובילו בעזה את חיסול מחבלי חמאס והחזרת החטופים".

מנכ"ל הציונות הדתית מותח ביקורת על המחאה בפוסט בפייסבוק,צילום: רשתות חברתיות

עוד הוסיף ומתח עליהם ביקורת: "הבעיה שלהם היא לא רק עם מי שמקדם את ההתיישבות,
אלא גם עם הלוחמים שנלחמים על בטחון ישראל מול האויב בלבנון, באיו"ש ובעזה. חבורת כפויי טובה פוסט ציונים".

"אנחנו נמשיך לשרת כלוחמים בחזית, נמשיך לעשות ציונות ולבנות את כל מרחבי ארצנו", ציין. "האנרכיסטים האלה לא יפחידו אותנו".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר