אלי אוחנה ואייל ברקוביץ'. צילום: אורן בן חקון, צילום מסך

ברקוביץ' עקץ - אוחנה לא נשאר חייב: "הרייטינג שם לא גבוה"

אלי אוחנה הגיב לביקורת של אייל ברקוביץ' על האפשרות שישתלב ברשימת הליכוד • אוחנה סירב להתייחס לעתידו הפוליטי: "אם יהיה לי מה לומר, אני אדבר על זה"

[object Object]

אלי אוחנה הגיב הבוקר (ראשון) לביקורת שהשמיע נגדו אייל ברקוביץ', לאחר שלעג לאפשרות שצירופו לרשימת הליכוד יביא למפלגה שישה או שבעה מנדטים.

בפתח התוכנית ניסה ברק סרי לשכנע פעם נוספת את אוחנה להתייחס לעתידו הפוליטי ולאפשרות שישתלב ברשימת הליכוד לקראת הבחירות הקרובות. אוחנה סירב להשיב והבהיר: "אני לא מתייחס לזה, ברק. אם יהיה לי מה לומר, אני אדבר על זה".

ברק סרי ואלי אוחנה, צילום: ללא

סרי הזכיר את דבריו של ברקוביץ' ואף השתעשע באפשרות שיעלה לשידור בהמשך התוכנית, אך אוחנה התנגד: "לא, לא, לא. אני מחליט פה". לדבריו, הוא רק אמר "בחצי חיוך" כי הליכוד לא יפסיד את הבחירות אם יהיה ברשימה או לא.

בהמשך עימת סרי את אוחנה עם טענתו של ברקוביץ': "אתמול אדון אייל ברקוביץ' אומר: אוחנה יכול להביא שישה-שבעה מנדטים? למה מי הוא?".

אוחנה הודה כי לא אהב את הדברים, והשיב בעקיצה משלו: "אייל ואני מיודדים. אני מתנחם בזה שהרייטינג שם לא גבוה. וכן, זו הייתה עקיצה". הוא הוסיף: "אני מצפה שכשאנשים מדברים על קולגה, חבר, הם יהיו מדויקים".

השיחה עברה גם לפריימריז בליכוד. סרי טען כי נתניהו מחפש דרך להימנע מקיומם ולעג לאפשרות שישתמש בדיונים ביטחוניים כתירוץ: "זו עוד דרך של נתניהו לשקר ולרמות את הליכודניקים".

אוחנה, מנגד, העריך כי הבחירות המקדימות בכל זאת יתקיימו: "עובדה שבסוף יש פריימריז. אני מעריך שבסוף יהיו. אני חושב שצריך להיות". כשנשאל מדוע אינו מתמודד בעצמו, השיב: "אני לא בנוי להתמודד בפריימריז".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו