האיחוד בין חילי טרופר ליועז הנדל יוצא לדרך: ל"היום" נודע כי לצורך הכנת המהלך גויסו אנשי שטח, חלקם מכחול לבן, וכי ישנם כמה שמות שהשניים מעוניינים לצרף לרשימה. עם זאת, בשלב זה שום דבר עדיין לא נסגר באופן סופי.
יועז הנדל: "המשימה החשובה ביותר שלנו היא הטיפול בדור שלם שחווה את המלחמה" \\ ללא קרדיט
אחד השמות שעלו הוא שירה שפירא, אמו של ענר שפירא ז"ל, שנפל בקרב במיגונית המוות ב-7 באוקטובר 2023. לאחרונה התפטרה שפירא מתפקידה במשרד המורשת. שפירא מסרה ל"היום": "טרם קיבלתי החלטה".
שם נוסף שעלה הוא עליזה בלוך, ראש עיריית בית שמש לשעבר, שמסרה ל"היום": "שום דבר לא סגור. אהיה איפה שאוכל לכהן כשרת החינוך בממשלה רחבה".
בסביבתו של חילי טרופר מסרו כי אינם מכירים שיח על חבירה של בלוך ושפירא: "חילי טרופר נפגש בימים אלה עם אנשים שיהיו חלק מהבנייה המחודשת של הנהגת המדינה. לא נפרט אודות הפגישות".
בסביבתו של הנדל מסרו כי הוא נמצא כעת במילואים, וכי האיחוד לא יוכרז היום. עוד נמסר כי הם אינם מכירים חיבורים עם בלוך ושפירא, אך בוחנים אפשרויות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו