תיעוד מ"חתונת השנאה". צילום: מתוך חדשות ערוץ 2

המהפך של נער הגבעות: מחתונת השנאה להקמת מפלגה יהודית-ערבית

דוב מורל, שלקח חלק פעיל באירוע מלפני כעשור, הודיע על הקמת מפלגת 'מקום לכולם' • "מזמין אתכם להצטרף אלינו. אם גם אתם מתנגדים למלחמת הנצח, רוצים שלום ושוויון - יש לכם מקום"

דוב מורל, שלקח חלק פעיל בחתונת השנאה לפני כעשר שנים, בו רקדו פעילי ימין כשרובים וסכינים בידיהם, צייץ הבוקר כי היה חלק מהקמת מפלגה חדשה בשם "מקום לכולנו" - מפלגה של ערבים ויהודים המתנגדים למלחמה ורוצים שלום ושוויון.

בציוץ ברשת X כתב: "הבוקר הוא בוקר מרגש. סוף סוף קמה מפלגה ערבית-יהודית אמיתית שבאה מהשטח - מפלגת 'מקום לכולנו' בראשות דאוד רולא ואלון לי גרין".

לדבריו, "זכיתי בחודשים האחרונים לקחת חלק בהקמה של המפלגה ואני מזמין אתכם להצטרף אלינו. אם גם אתם מתנגדים למלחמת הנצח, רוצים שלום ושוויון - יש לכם מקום במקום לכולנו".

"אני מודע לחשש הכנה והנכון משריפת קולות, וחשוב לי שתדעו שהמפלגה מתנהלת באחריות ומטרתה להגדיל את העוגה. זה אפשרי וזה יקרה!", סיכם.

מורל איבד במהלך המלחמה ברצועת עזה את אחיו, מעוז מורל,  בן 22 לוחם סיירת צנחנים, לאחר שנאבק על חייו כשנפגע בח'אן יונס בתאריך .15.2.24.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...