"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
המהפך של נער הגבעות: מחתונת השנאה להקמת מפלגה יהודית-ערבית
דוב מורל, שלקח חלק פעיל באירוע מלפני כעשור, הודיע על הקמת מפלגת 'מקום לכולם' • "מזמין אתכם להצטרף אלינו. אם גם אתם מתנגדים למלחמת הנצח, רוצים שלום ושוויון - יש לכם מקום"
תיעוד מ"חתונת השנאה". צילום: מתוך חדשות ערוץ 2

המהפך של נער הגבעות: מחתונת השנאה להקמת מפלגה יהודית-ערבית

דוב מורל, שלקח חלק פעיל באירוע מלפני כעשור, הודיע על הקמת מפלגת 'מקום לכולם' • "מזמין אתכם להצטרף אלינו. אם גם אתם מתנגדים למלחמת הנצח, רוצים שלום ושוויון - יש לכם מקום"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

דוב מורל, שלקח חלק פעיל בחתונת השנאהלפני כעשר שנים, בו רקדו פעילי ימין כשרובים וסכינים בידיהם, צייץ הבוקר כי היה חלק מהקמת מפלגה חדשה בשם "מקום לכולנו" - מפלגה של ערבים ויהודים המתנגדים למלחמה ורוצים שלום ושוויון.

בציוץ ברשת X כתב: "הבוקר הוא בוקר מרגש. סוף סוף קמה מפלגה ערבית-יהודית אמיתית שבאה מהשטח - מפלגת 'מקום לכולנו' בראשות דאוד רולא ואלון לי גרין".

לדבריו, "זכיתי בחודשים האחרונים לקחת חלק בהקמה של המפלגה ואני מזמין אתכם להצטרף אלינו. אם גם אתם מתנגדים למלחמת הנצח, רוצים שלום ושוויון - יש לכם מקום במקום לכולנו".

הבוקר הוא בוקר מרגש. סוף סוף קמה מפלגה ערבית-יהודית אמיתית שבאה מהשטח - מפלגת@placeforusallבראשות@DaoodRulaו@AlonLeeGreen.

זכיתי בחודשים האחרונים לקחת חלק בהקמה של המפלגה ואני מזמין אתכם להצטרף אלינו. אם גם אתם מתנגדים למלחמת הנצח רוצים שלום ושוויון - יש לכם מקום במקום…pic.twitter.com/U6eqyBmL4m

— דוב מורל🟣 (@DovMorell)June 16, 2026

"אני מודע לחשש הכנה והנכון משריפת קולות, וחשוב לי שתדעו שהמפלגה מתנהלת באחריות ומטרתה להגדיל את העוגה. זה אפשרי וזה יקרה!", סיכם.

מורל איבד במהלך המלחמה ברצועת עזה את אחיו,מעוז מורל, בן 22 לוחם סיירת צנחנים, לאחר שנאבק על חייו כשנפגע בח'אן יונס בתאריך .15.2.24.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו