"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

לוחם בכוח 100 פרץ בדמעות: "למה עליי אתם לא מגינים?"

א', לוחם בכוח 100, ביקר בחריפות את חברי האופוזיציה בוועדת החוץ והביטחון, וטען כי לאורך כל הדרך הם לא דיברו בעד הלוחמים: "לי אין משפחה שהרסתם? לפחות תצייצו, שנרגיש שמחבקים אותנו גם. למה זה לא קורה? למה הכל רקוב?"

,עודכן
0השמעה
לוחם בכוח 100. צילום: גדעון מרקוביץ'

בוועדת החוץ והביטחון של הכנסת דנו הבוקר (רביעי) בהצעת החוק של ח"כ אריאל קלנר, וח״כ אושר שקלים מהליכוד - שמטרתו לפעול לשלילת דרגות ופנסיה, מבכירים לשעבר המערכת הביטחון המכפישים את מדינת ישראל וצה"ל.

לדיון הבוקר הגיע א', לוחם מכוח 100 שפרץ בבכי לאחר ביקורת של נציגי האופוזיציה בוועדה נגד החוק וביקר אותם בחריפות. הח"כים הגנו על הפצ"רית לשעבר יפעת תומר ירושלמי, שהרמטכ"ל הודיע אתמול (שלישי) סופית על הדחתה מצה"ל - בעוד עיצומים נוספים שיינקטו נגד כמו שלילת הדרגות ועונש מאסר אפשרי תלויים בתוצאות ההליך הפלילי נגדה שעדיין מתנהל.

א' מכוח 100 פורץ בבכי בדיון בועדת החוץ והביטחון: "אני שומע שמגינים על הפצ"רית, יש לה ילדים, היא משחקת אותה מתאבדת. מה איתנו?
לי אין ילדים? לי אין משפחה שהרסתם? למה עלי אתם לא מגינים? למה אני צריך להיות עם מסיכה וכולם קוראים לי אנס? אני בן שכול, אבא שלי נרצח בשנת 2002 בפיגוע". א'…pic.twitter.com/CAPUBbUXP5

— חזקי ברוך (@HezkeiB)May 27, 2026

א', ששכל את אביו בפיגוע בשנת 2002 זעק בוועדה למשמע הדברים: "אני שומע שהם מגינים על הפצ"רית, כי יש לה ילדים, שיחקה אותה מתאבדת..מה איתנו? לי אין ילדים? לי אין משפחה שהרסתם? למה עליי אתם לא מגינים? מה אני עשיתי? תוכיח לי מעשה אחד רע שעשיתי!"

הוא ביקר את חבריי האופוזיציה בוועדה - ואמר בקול חנוק מדמעות מול פניו של ח"כ רם בן ברק מיש עתיד כי קולם נדם. "(מה שאתם עשיתם) להיות בשקט, לא לצייץ, לא לדבר, לא לדרוש, לא לצעוק את מה שאנחנו לא יכולים. למה אני צריך להיות עם מסיכה? כי כל היום ועד היום קוראים לי אנס, איך אפשר להתמודד עם זה?".

הצהרת לוחמי כוח 100 בפרשת שדה תימן,צילום: גדעון מרקוביץ'

הלוחם המשיך כשהוא ממרר בבכי: "אז לפחות תצייצו, גם אם זה לא נוח פוליטית. משהו. שנרגיש שמחבקים אותנו גם. למה זה לא קורה? למה הכל רקוב?!".

כזכור, ב-12 במרץ דובר צה"ל הודיע כי כתב האישום נגד לוחמי כוח 100 בוטל. הפרקליט הצבאי הראשי האלוף איתי אופיר אמר כי "מכלול הנסיבות מקים טענות 'הגנה מן הצדק', ואירועים אלה פגעו ביושרת ההליך 'באופן היורד לשורשו'.

אתמול (שלישי) הרמטכ"ל אייל זמירהחליט להדיח לאלתראת הפצ"רית לשעבר יפעת תומר-ירושלמי, בזמן שהחקירה נגדה מתעכבת. זאת לאור החשדות החמורים נגדה בפרשת הדלפת הסרטון משדה תימן ופניית ראש מערך ביטחון מידע. בצה"ל אומרים כי "ההליך הפלילי מתארך", וכי הרמטכ"ל החליט להדיח את תומר-ירושלמי משירות ללא דיחוי נוסף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר