"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
כפי שנחשף ב"היום"

הח"כ הבכיר מיש עתיד: ארוץ איפה שאיזנקוט יהיה

ח"כ אלעזר שטרן הכריז על הצעד בראיון בחדשות 12 • המהלך יוצא לפועל לאחר האיחוד של בנט ולפיד • ח"כים נוספים יצטרפו?

,עודכן
0השמעה
יאיר לפיד ואלעזר שטרן. צילום: אורן בן חקון

ח"כ אלעזר שטרן הודיע היום (שלישי) כי יתמודד בבחירות הקרובות לצדו של גדי איזנקוט, ויעזוב את מפלגת "יש עתיד" בראשות יאיר לפיד. המהלך מגיע על רקע הטלטלה בגוש המרכז-שמאל והמאמצים לבניית מסגרות פוליטיות חדשות לקראת הבחירות.על העזיבה המסתמנת של שטרן פורסם לראשונה באתר "היום".

שטרן, שנחשב לאחת הדמויות הבולטות במפלגת יש עתיד בשנים האחרונות, מצטרף בכך למגמה של התארגנות מחדש סביב איזנקוט, שממשיך לבחון את צעדיו הפוליטיים ואת האפשרות להוביל או להשתלב במסגרת חדשה.

המהלך של שטרן משקף גם את המאבק על מבנה הגוש והנהגתו, על רקע חיבורים פוליטיים שנרקמים בין שחקנים מרכזיים, ובראשם נפתלי בנט ויאיר לפיד, בניסיון לייצר אלטרנטיבה שלטונית רחבה.

ההתפתחות הנוכחית עשויה להשפיע על מאזן הכוחות בתוך הגוש, במיוחד בכל הנוגע לניסיונות לצרף דמויות ביטחוניות ופוליטיות בכירות למסגרות חדשות, ולהכריע את שאלת ההובלה לקראת הבחירות הקרובות.

מטעם חה"כ, אלעזר שטרן, נמסר: "אני חבר כנסת מטעם יש עתיד, ואמשיך לפעול במסגרת הסיעה לאיחוד רחב בין הכוחות ולבלימת קידום חוק ההשתמטות. נכון לעכשיו, אין שינוי, אני ממשיך כחבר במפלגת יש עתיד וממוקד בעשייה הציבורית למען אזרחי המדינה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר