"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האיש של סמוטריץ': זה מנכ"ל האוצר החדש
ישראל מלאכי, כיום המשנה, ייכנס לתפקיד לאחר סיום כהונת אילן רום • הוביל את שיקום העוטף והצפון לאחר המלחמה
ישראל מלאכי, לתפקיד מנכ"ל משרד האוצר.. צילום: ללא

האיש של סמוטריץ': זה מנכ"ל האוצר החדש

ישראל מלאכי, כיום המשנה, ייכנס לתפקיד לאחר סיום כהונת אילן רום • הוביל את שיקום העוטף והצפון לאחר המלחמה

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר האוצרבצלאל סמוטריץ'החליט למנות את המשנה למנכ"ל המשרד, ישראל מלאכי, לתפקיד מנכ"ל משרד האוצר.

המינוי מגיע על רקע סיום כהונתו של המנכ"ל היוצא אילן רום, מקורבו של סמוטריץ', ולאחר שמלאכי שימש בשלוש וחצי השנים האחרונות כמשנה למנכ"ל וכחבר הנהלת המשרד.

מלאכי (49) נחשב לבעל היכרות מעמיקה עם פעילות משרד האוצר על אגפיו השונים, לצד ניסיון בעבודה מול הממשלה, השלטון המקומי והמגזר השלישי. במסגרת תפקידו הנוכחי הוביל בין היתר את תהליכי שיקום יישובי העוטף בדרום ואת שיקום הצפון לאחר המלחמה, וכן עסק בנושאי שלטון מקומי.

בעבר כיהן מלאכי כגזבר המועצה האזורית מטה בנימין, וכן שימש כחבר דירקטוריון בקק"ל וכחבר ועדת הכספים בארגון.

סמוטריץ' בירך על המינוי ואמר כי "מה שנדרש כעת הוא יציבות ורציפות תפקודית", והגדיר את מלאכי "איש מקצוע מהמעלה הראשונה" עם היכרות רחבה עם עבודת המשרד.

המינוי צפוי לעלות לאישור ועדת המינויים בנציבות שירות המדינה ולאחר מכן לאישור הממשלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...