עבאס הציג את חה"כ כמועמד אידיאלי למפלגתו - כך הוא הגיב
"ח"כ יואב סגלוביץ' הוא מועמד אידיאלי לרשימת רע"מ בבחירות הקרובות", אמר ראש מפגלת רע"מ, מנסור עבאס, לרדיו "נאס" • חבר הכנסת טען: "אני לא יודע מה יהיה בבחירות, אבל מבטיח לך שמכל מקום - מבפנים ומבחוץ - אעשה הכל למען מדינת ישראל" • האזינו לשיחה המלאה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
ראש מפגלת רע"מ, מנסור עבאס,התראיין הבוקר (שלישי) לרדיו "נאס", וסיפק הצהרה מפתיעה: "ח"כ יואב סגלוביץ' הואמועמד אידיאלי לרשימת רע"מבבחירות הקרובות".
בחירות 2026 לכנסת ה-26 | סקרי מנדטים, מפת הגושים ועדכונים
"העובדה שעבאס רואה בי שותף בחברה הערבית - זה מחמיא לי, אמרח"כ יואב סגלוביץ'ממפלגת יש עתיד, שעלה לדבר בתכנית מיד לאחר ראש מפלגת רע"מ. "אני אמשיך לעשות את זה, אמשיך לפעול למען כלל החברה בישראל מ'יש עתיד'. אני לא יודע מה יהיה בבחירות, אבל מבטיח לך שמכל מקום - מבפנים ומבחוץ - אעשה הכל למען מדינת ישראל.
כשנשאל סגלוביץ' על ידי מנחה התכנית - אולי תציעו למנסור עבאס להצטרף ל"יש עתיד?" ענה חה"כ: "אני מחויב למצע של יש עתיד ומחויב לפעילותה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)