"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מנסה לחלץ את נתניהו": מנסור עבאס נגד עזמי בשארה
חבר הכנסת לשעבר שנמלט מישראל לאחר שנחשד בריגול לטובת חיזבאללה, אמר בריאיון בקטאר כי הוא תומך ברשימה משותפת של כל המפלגות הערביות • עבאס הגיב: "דוחה על הסף" • יו"ר מפלגת בל"ד , סאמי אבו שחאדה צייץ בתגובה לעבאס: "הבנאדם יוצא מכליו כדי לרצות את בנט וליברמן והם פעם אחרי פעם משפילים אותו מחדש"
עזמי בשארה. צילום: .

"מנסה לחלץ את נתניהו": מנסור עבאס נגד עזמי בשארה

חבר הכנסת לשעבר שנמלט מישראל לאחר שנחשד בריגול לטובת חיזבאללה, אמר בריאיון בקטאר כי הוא תומך ברשימה משותפת של כל המפלגות הערביות • עבאס הגיב: "דוחה על הסף" • יו"ר מפלגת בל"ד , סאמי אבו שחאדה צייץ בתגובה לעבאס: "הבנאדם יוצא מכליו כדי לרצות את בנט וליברמן והם פעם אחרי פעם משפילים אותו מחדש"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עזמי בשארה,חבר הכנסת לשעבר שנמלט מישראללאחר שנחשד בריגול לטובת חיזבאללה, אמר בריאיון בקטאר כי הוא תומך ברשימה משותפת של כל המפלגות הערביות על מנת למנוע מנתניהו את הקמת הממשלה הבאה. יו"ר רע"מ מנסור עבאס הגיב: "מבצע במטרה לחלץ את נתניהו מהכישלון המסתמן בבחירות, רע"מ דוחה על הסף כל ניסיון התערבות ולא תקבל תכתיבים מגורמי חוץ".

"לא נקבל תכתיבים מגורמי חוץ". יו"ר רע"מ מנסור עבאס, צילום: גדעון מרקוביץ'

"​בשארה ושולחיו כבר סייעו בעבר להפלת ממשלת השינוי ולהקמת ממשלת נתניהו-בן גביר. לא נאפשר זאת שוב". המשיך עבאס.

חבר הכנסת לשעבר ויו"ר מפלגת בל"ד, הגיב נגד עבאס: "פונה לבנט ליברמן וגנץ, כדי לקחת איתם את מנסור כשותף לטנק, ולא לתת לו לרדת נמוך יותר. הבנאדם יוצא מכליו כדי לרצות אותם והם פעם אחרי פעם משפילים אותו מחדש".

עזמי בשארה כיהן כחבר כנסת מטעם מפלגת בל"ד בכנסות ה-14 עד ה-17 ונודע בקריירה פוליטית שנויה במחלוקת במסגרתה נסע לביקורים בסוריה ולבנון, על אף האיסור החוקי על כך, ועל הבעת תמיכה תכופה באויבי ישראל.

בשארה נמלט מישראל בשנת 2007 לאחר שנחשד בפעולות ריגול לטובת ארגון הטרור חיזבאללה. בשארה נחשד כי העביר לסוכן חיזבאללה מיקומים ופגיעות של רקטות שירה ארגון הטרור לעבר ישראל. בשארה הכחיש את ההאשמות וטען כי מעולם לא העביר מידע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...