"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ביהדות התורה מאיימים: "לא נצביע בעד התקציב לפני שחוק הפטור מגיוס יעבור"
סיעת יהדות התורה צפויה לדון בהחרפת הצעדים מול הממשלה, בהם צעדים הנוגעים לתקציב • בכיר במפלגה: "נתניהו לא שולט בסטטוס-קוו - איך ישלוט בחוק הפטור מגיוס?"
חברי הכנסת ביהדות התורה. צילום: אורן בן חקון

ביהדות התורה מאיימים: "לא נצביע בעד התקציב לפני שחוק הפטור מגיוס יעבור"

סיעת יהדות התורה צפויה לדון בהחרפת הצעדים מול הממשלה, בהם צעדים הנוגעים לתקציב • בכיר במפלגה: "נתניהו לא שולט בסטטוס-קוו - איך ישלוט בחוק הפטור מגיוס?"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

החרפה ביחסים בין המפלגות החרדיות לליכוד, לאחר תקופה של חוסר שקט, ביהדות התורה מעלים הילוך ומתכוונים לדון היום בישיבת הסיעה בדרכי הפעולה למול הממשלה, זאת על רקע "התפרקות של ההתחייבויות הקואליציוניות״ כלשונם.

גולדקנופף: בהוראת גדולי ישראל נפזר את הכנסת // מתוך העמוד "מאחורי הפרגוד"

גורם בכיר ביהדות התורה מסר ל"מערכת היום" כי הציפייה שהמפלגות החרדיות יתמכו בתקציב המדינה ללא פתרון לסוגיית הגיוס אינה ריאלית. "אין היתכנות שנצביע בעד התקציב בקריאה ראשונה לפני שחוק הגיוס יעבור", הבהיר באופן נחרץ.

עוד אמר כי, האמון בין המפלגות החרדיות לראש הממשלה נתניהו נשחק משמעותית בתקופה האחרונה, בעיקר סביב השאלה האם נתניהו מסוגל לספק את הסחורה הפוליטית. "הייעוץ המשפטי לא איתנו, וזה ידוע, אבל הבעיה היא בתוך הבית. כשאמיר אוחנה מצביע על נישואים אזרחיים, ונתניהו לא מצליח לשלוט בחברי הכנסת שלו בנושאי הסטטוס-קוו, איך הוא מצפה לשלוט בהם ולהבטיח רוב לחוק הגיוס?"

במפלגות החרדיות עוקבים בדאגה אחר מה שהם רואים כזליגה של חברי כנסת מהליכוד לעמדות ליברליות, תוך הפרת המשמעת הקואליציונית בנושאי דת ומדינה. לטענתם, השיתוק במערכת והיעדר הגיבוי מצד הייעוץ המשפטי לממשלה, מותירים אותם חשופים פוליטית וציבורית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו