"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חצי שעה ביום, 50 אלף שקלים בחודש: שיאני הנוכחות בכנסת נחשפים
אריה דרעי הגיע רק 73 שעות לכנסת בשנה שלמה ו-0 פעמים לוועדות, לפיד 2.5 שעות ביום • שמחה רוטמן הצטיין עם 1,611 שעות - 10 שעות ביום, מירב כהן מובילה באופוזיציה • בוועדות: ינון אזולאי עם 291 דיונים, בשאילתות: איימן עודה עם 40
מליאת הכנסת. צילום: אורן בן חקון

חצי שעה ביום, 50 אלף שקלים בחודש: שיאני הנוכחות בכנסת נחשפים

אריה דרעי הגיע רק 73 שעות לכנסת בשנה שלמה ו-0 פעמים לוועדות, לפיד 2.5 שעות ביום • שמחה רוטמן הצטיין עם 1,611 שעות - 10 שעות ביום, מירב כהן מובילה באופוזיציה • בוועדות: ינון אזולאי עם 291 דיונים, בשאילתות: איימן עודה עם 40

אילי זילברברג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שנת 2025 מתקרבת לסיומה, ולצד סיכומי השנה הרגילים זהו גם זמן לבחון כמה נבחרי הציבור שלנו עבדו עבורנו בשנה החולפת. על פי נתוני אתר "זמן כנסת", אריה דרעי הוא חבר הכנסת שהגיע הכי פחות לעבודה - 73 שעות בלבד לאורך שנה שלמה, שמהוות כחצי שעת עבודה ביום, ואף לא הגיע אף פעם לוועדות. מנגד, יו"ר ועדת החוקה שמחה רוטמן הצטיין עם 1,611 שעות עבודה, כ-10 שעות בממוצע ליום, ובאופוזיציה הובילה מירב כהן עם מספר דומה של שעות.

ח"כ גלעד קריב מאשים את נתניהו%3A "אפשרת לקטאר להתערב בבחירות האחרונות" (ארכיון) \\ ערוץ הכנסת

אריה דרעי הוביל את תחתית הטבלה עם 73 שעות נוכחות בלבד בכנסת לאורך כל השנה - כחצי שעת עבודה ביום בממוצע. לצדו, חבר מפלגתו חיים ביטון הגיע לכמות "מכובדת" יותר של 160 שעות. דרעי גם "הצטיין" בהגעה לוועדות, כשהופיע בהן 0 פעמים לאורך כל השנה.

באופוזיציה, יו"ר יש עתיד יאיר לפיד גם הוא ממעט להגיע לכנסת - והגיע לכ-2.5 שעות עבודה בממוצע ביום לאורך השנה, לצד 3 הופעות בלבד בוועדות.

חברי הכנסת שהגיעו למשכן הכי מעט, צילום: צילום מסך מתוך אתר "זמן כנסת"

המצטיינים בנוכחות

בגזרה החיובית, חבר הכנסת שהגיע להכי הרבה שעות עבודה בכנסת הוא יו"ר ועדת החוקה שמחה רוטמן, שהגיע ל-1,611 שעות עבודה בשנה החולפת - כ-10 שעות בממוצע ליום עבודה. לצידו, ח"כ אביחי בוארון מהליכוד שהגיע למעט פחות.

המצטיינת באופוזיציה. חברת הכנסת מירב כהן, צילום: ערוץ הכנסת

באופוזיציה, חברת הכנסת המצטיינת היא מירב כהן מיש עתיד, שהגיעה גם היא לכ-10 שעות עבודה בממוצע ביום. לצדה חברי מפלגתה משה טור פז ונאור שירי, שהגיעו לכ-9 שעות וקרוב ל-8 שעות בממוצע ביום, בהתאמה.

בוועדות, ש"ס דווקא כן מצטיינת - ח"כ ינון אזולאי הוא המוביל במשכן, והגיע ל-291 דיונים. לצידו בצמרת ולדימיר בליאק עם 283 דיונים, וגלעד קריב עם 259 דיונים.

המצטיין בקואליציה. ח"כ שמחה רוטמן, צילום: נועם מושקוביץ - דוברות הכנסת

בגזרת השאילתות, המצטיין הוא יו"ר חד"ש-תע"ל, ח"כ איימן עודה, עם 40 שאילתות. לצידו מירב כהן מיש עתיד, גלעד קריב ונעמה לזימי מהעבודה - עם כשלושים שאילתות כל אחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...