גורמים במשטרה דחו היום (שלישי) את טענותיו של השר לבטחון לאומי איתמר בן גביר על כך שהוא יודע שבטלפון של הפצ"רית יפעת תומר ירושלמי, יש אינדיקציות למעורבות היועמ"שית גלי בהרב-מיארה בהדלפת הסרטון.
בן גביר על פצרגייט בפטריוטים: "היועמשית ידעה מי הדליף. והחומרים האלה נמצאים על הטלפון של הפצ"רית" pic.twitter.com/sMBkZUjyYL
— ינון מגל (@YinonMagal) November 24, 2025
"אין לו מושג מה הולך בחקירה, בשלב הזה של החקירה אין אינדיקציות למעורבותה של היועצת המשפטית לממשלה בפרשה", אמרו.
בן גביר אמר אמש בראיון לערוץ 14: "הממצאים בטלפון של הפצ"רית יפלילו את היועמ"שית. לדעתי היא ידעה מי הדליף (את הסרטון משדה תימן; א.ס)". השר נשאל אם יש את החומרים האלה בטלפון, והשיב: "כן". (צפו בהטמעה בראש הכתבה)
מהומה בהופעה בעקבות דבריה של אדוה דדון על פרשת הפצרית // ללא קרדיט
אותם גורמים התייחסו גם לטענות חברי כנסת על כך שפרקליטה הצבאית הראשית הינה עורכת דין ועל כן חלקים בטלפון שלה חוסים תחת יחסי עורך דין-לקוח ואמרו: "היא אכן עורכת דין אבל אינה מייצגת איש, צוות החקירה קיבל אישור לחקור אותה לתפוס מסמכים כולל את הטלפון הנייד שלה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו