"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ביום כזה אתה אמור לשבת ולבקש סליחה": סמוטריץ' תוקף את איזנקוט שאיבד את בנו ושני אחייניו במלחמה

"היית ביום כזה אמור גם להגיד לי תודה שסירבתי לעסקאות חלקיות שהיו מפקירות חלק מן החטופים", כתב שר האוצר לרמטכ"ל לשעבר • דבריו הגיעו בעקבות ביקורת שמתח איזנקוט על השרים (ובכללם סמוטריץ') שבחרו להתנגד לעסקה בישיבת הממשלה

,עודכן
0השמעה
סמוטריץ ואיזנקוט. צילום: יוסי זליגר, אורן בן חקון

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בחר לתקוף היום (שישי) דווקאא את גדי איזנקוט שאיבד את בנו גל ז"ל ושני אחייניו סמל מאור כהן ז"ל וסרן יוגב פזי ז"ל בקרבות ברצועת עזה.

"ביום כזה אתה אמור לשבת ולבקש סליחה", כתב סמוטריץ' לאיזנקוט. "אתה יודע מה? היית ביום כזה אמור גם להגיד לי תודה שסירבתי לעסקאות חלקיות שהיו מפקירות חלק מן החטופים. אנחנו מקבלים עכשיו את כל החטופים רק בגלל ההתעקשות הזאת שלי.

"נעשה הכל כדי שנהיה ראויים לך, אני מצדיע לך": גדי איזנקוט סופד לבנו גל צילום: משה בן שמחון

סמוטריץ' הוסיף וכתב לרמטכ"ל לשעבר: "שווה בנפשך מה היה קורה לו היינו מקשיבים למי שהציע לנו לקבל עסקאות חלקיות. היינו עכשיו בתוך איזה שישים יום של הפסקת אש, של משא ומתן מתיש. חצי מהחטופים עדיין נקברים במנהרות החמאס, שדורש כניעה מוחלטת שלנו כתנאי להשבתם".

דבריו של שר האוצר הגיעו בעקבות ביקורת שמתח איזנקוט על השרים (ובכללם סמוטריץ') שבחרו להתנגד לעסקה בישיבת הממשלה.

"תת מנהיגות, היא שרים שמצביעים נגד עסקה שתחזיר חטופים חיים -שנחטפו במשמרת שלהם", כתב איזנקוט. חלקם התנגדו להחזרת ילדים בני 4 ממנהרות חמאס, תמורת מיידי אבנים. כמובן, שבחרו להישאר חברי ממשלה.

איזנקוט: "חייבים ועדת חקירה ממלכתית כדי להיות ראויים לנרצחים ולנופלים" // פוינט טו פוניט

"אזרחי ישראל ראויים לשרים שיעסקו בטובת העם, המדינה, שיחזקו את הערכים היהודיים ויתחייבו לאתוס הישראלי. שנהיה ראויים ללוחמי צה״ל לנופלים והפצועים שהביאו לרגע הזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר