אלי דלל לאחר שנפל וקם. צילום: משנים כיוון

תושב רמת גן נעצר בחשד שתקף את חבר הכנסת אלי דלל

חבר הכנסת נפל לאחר שנדחף על ידי מפגין באירוע הרמת כוסית לכבוד ראש השנה של חברי הליכוד • החשוד, בשנות ה - 40 לחייו נעצר בכביש 4 והובא לחקירה בתחנת משטרה • המשטרה הדגישה כי לא היתה כל "פריצה" או הפרעה לכנס שהתקיים

[object Object]

חבר הכנסת אלי דלל נדחף אמש (שבת) באירוע הרמת כוסית בהשתתפות חברי הליכוד בכפר סבא. במהלך ההפגנה ח"כ אלי דלל עבר בין המפגינים ונפל בדרכו. כעת נעצר החשוד במעשה, תושב רמת גן בשנות ה-40 לחייו - והובא לחקירה.

עוד הודגש בהודעת המשטרה כי: "לא היתה כל "פריצה" או הפרעה לכנס שהתקיים באותה עת ואילו המחאה בוצעה בכניסה לקניון ובמבואה בלבד".

מטעם "הליכוד" נמסר לאחר המקרה: "הליכוד מגנה בתוקף את תקיפתו של חבר הכנסת אלי דלל היום בכפר סבא. תקיפה שהתרחשה ע״י פורעים עבריינים משולחי רסן בחסות היועמ״שית. מדובר במיעוט קיצוני שפועל כמיליציות איומים ואלימות המעוניין להשתיק, להפחיד והרצח הבא כבר מעבר לפינה. אנו לא ניכנע, לא נושתק ונמשיך לפעול למען עם ישראל בכל יום ובכל מקום במדינה".

מלשכת נתניהו נמסר: "הסתה זו הולכת ומקצינה מידי יום ככל שהפורעים המסיתים מגלים שרוב הציבור אינו איתם. אם רשויות החוק לא ישימו קץ לתופעות המסוכנות הללו, זה יגמר בדם שיהיה על ידיהם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...