"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השרים מחו: נוכחות דלילה במיוחד בישיבת הממשלה
קרוב לחצי משרי הממשלה לא הגיעו לישיבה השבועית, מה שגרם לתרעומת בקרב אלה שכן הגיעו • ראש הממשלה נעדר ממרביתה עקב שיחת הטלפון עם טראמפ
ישיבת הממשלה (ארכיון). צילום: קובי גדעון / לע"מ

השרים מחו: נוכחות דלילה במיוחד בישיבת הממשלה

קרוב לחצי משרי הממשלה לא הגיעו לישיבה השבועית, מה שגרם לתרעומת בקרב אלה שכן הגיעו • ראש הממשלה נעדר ממרביתה עקב שיחת הטלפון עם טראמפ

אמיר אטינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חופשת הפסח מאחורינו, אולם עושה רושם ששרי ממשלת ישראל, או לפחות מחציתם, ממשיכים אותה גם אחרי המימונה. שרים שכן הגיעו הערב (שלישי) לישיבת הממשלה השבועית הביעו תרעומת על הנוכחות הדלילה בישיבה, כשבערך 50% מהשרים כלל לא טרחו להגיע.

גם ראש הממשלה, בנימין נתניהו, לא נכח במרבית שלביה, זאת כשבמהלך הישיבה הוא שוחח במשך שעה בטלפון עםנשיא ארה"ב, דונלד טראמפ.

חלק מהשרים, כמו השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, שנמצא בביקור בארה"ב, כלל לא נמצאים בישראל, אולם לא ברור מדוע יתר השרים לא הגיעו לישיבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...