"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לפיד תקף את הקואליציה, גנץ בתגובה מרוככת: "יש מקום לבדק בית יסודי בכל הקשור להפעלת הכוח בחקירות אלו" | פרשת ההדלפות
שעות לאחר שהוסר איסור הפרסום מפרשת ההדלפות החדשה - ראש האופוזיציה הוציא הודעה • יאיר גולן: "נתניהו מסוכן לישראל" • החרם של סמוטריץ' על ראש השב"כ: "לא אשתתף בדיונים עם רונן בר" • ריב לוין: "הכתובת היא אחת - בית המשפט העליון" • ראש מועצת קריית ארבע לשעבר חשף את שמו של איש השב"כ שבמרכז הפרשה
יאיר לפיד ובני גנץ . צילום: אורן בן חקון

לפיד תקף את הקואליציה, גנץ בתגובה מרוככת: "יש מקום לבדק בית יסודי בכל הקשור להפעלת הכוח בחקירות אלו" | פרשת ההדלפות

שעות לאחר שהוסר איסור הפרסום מפרשת ההדלפות החדשה - ראש האופוזיציה הוציא הודעה • יאיר גולן: "נתניהו מסוכן לישראל" • החרם של סמוטריץ' על ראש השב"כ: "לא אשתתף בדיונים עם רונן בר" • ריב לוין: "הכתובת היא אחת - בית המשפט העליון" • ראש מועצת קריית ארבע לשעבר חשף את שמו של איש השב"כ שבמרכז הפרשה

אמיר אטינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שעות אחרי שהוסר צו הפרסום בפרשת ההדלפות החדשה שמטלטלת את המערכת הפוליטית, ראש האופוזיציה יאיר לפיד הוציא הודעה: "ממשלת ישראל היא ממשלה של עבריינים שתוקפת את החוקרים שבודקים עבירות נגד ביטחון המדינה. ההשתלחות שלהם בגורמי אכיפת החוק היא ניסיון להסיח את הדעת מחקירת פרשת קאטר גייט. למדינת ישראל יש רק צבא אחד, משטרה אחת, שב"כ אחד ומוסד אחד. רונן בר הוא אדם שהקדיש את חייו לביטחון ישראל, האיומים עליו הם התרת דם מסוכנת שלו ושל אנשי השב״כ שלוחמיו מגינים על ביטחון המדינה. הניסיונות הבלתי פוסקים של שרי הממשלה לפרק את ארגוני הביטחון מחליש את המדינה ומסכן את הביטחון הלאומי והאישי של כל אזרח במדינת ישראל".

דוברות עמיחי שיקלי

יו"ר המחנה הממלכתי, ח"כ בני גנץ, הוציא הודעה מסתייגת: "לא משנה זהות המדליף, או מקבל המידע - הדלפת מידע ביטחוני מסווג לגורמים לא מורשים חייבת להיחקר. נקודה. וכן, יכול להיות שיש מקום גם לבדק בית יסודי בכל הקשור להפעלת הכוח והאמצעים בחקירות מסוג זה, ודאי מול עיתונאים, ובוודאי מניעת מפגש חשוד עם עורך דין".

ח"כ בני גנץ, צילום: לירון מולדובן

בעקבות הפרשה, שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הודיע היום (שלישי) לראש הממשלה כי לא ישתתף בדיון הבטחוני החשוב שנקבע להיום במידה ורונן בר יוזמן על ידו להשתתף בדיון. סמוטריץ' הוציא הודעה ובה נאמר כי "רונן בר הוא ראש שב"כ כושל שהודח מתפקידו ולא יכול להיות שותף לדיונים בטחוניים. הוא איש מסוכן שמשתמש בכלי הביון והחקירה הדרקונים של השב"כ, קודש הקודשים של מדינת ישראל, לצרכיו האישיים, ככלי לנקום בפוליטיקאים ובעיתונאים. רונן בר נכשל בתפקידו ב- 7.10 וכעת הוא מוסיף חטא על פשע ופועל בעבריינות לביצוע הפיכה". כזכור, לפני כשבוע, הודיע בצלאל סמוטריץ' כיבמידה ורונן בר ידבר במהלך ישיבת הקבינט, הוא יצא מהחדר במחאה.לישיבת הקבינט שנערכה, רונן בר וראשי מערכת הביטחון כלל לא הוזמנו.

יו"ר מפלגת הדמוקרטים, אלוף במיל' יאיר גולן כתב כי "נתניהו לא רוצה שב"כ שישמור על ישראל, הוא רוצה שב"כ שישמור עליו. כשנתניהו מסתבך עם קטאר הוא מנסה לפטר את החוקר. הוא יעשה הכל כדי להציל את עצמו. הוא ושופרותיו. נתניהו מסוכן לישראל".

שר המשפטים, יריב לוין, הוציא גם הודעה בה הוא תוקף את בית המשפט העליון: "האכיפה הבררנית והשימוש הפושע ברשויות אכיפת החוק לצרכים פוליטיים ואישיים הפכו לשיטה של השמאל לפגוע במתנגדיו ולסכל כל שינוי במערכות המדינה ובפרט במערכת המשפט. כל זה לא יכול היה להתרחש אלמלא הם ידעו שיש להם גיבוי משופטי בג״ץ. וכך השיטה עובדת - מי שתומך בדיקטטורת בג״ץ מקבל חסינות ומי שמבקש דמוקרטיה מקבל שימוש לרעה נגדו בכלים העוצמתיים של מערכות האכיפה" כתב לוין והוסיף "מה שמתרחש כאן הוא נורא, אבל לא חדש. הכתובת היא אחת, בית המשפט העליון, הפעם אנחנו לא נוותר".

שר המשפטים יריב לוין, צילום: אורן בן חקון

ראש מועצת קריית ארבע לשעבר, אליהו ליבמן, חשף את שמו של איש השב"כ בסרטון שפרסם ברשת X, חרף הצו. אמש כתב: "למה במדינת ישראל חוטפים איש מילואים שמסר את כל חייו עבור מדינת ישראל בשירות הבטחון הכללי. ומיום רביעי לפני פסח הוא במרתפי השב"כ בעינויים ללא עורך דין מנותק ממשפחתו. זאת על חשד להדלפה של מסמך שלא מסכן את בטחון ישראל. מסמך שחושף ששלטון הפקידים מנסה לבצע הפיכה. "עם ישראל תתעוררו!!! עוד רגע השב"כ והיועמשית יעצרו לנו את ראש הממשלה והשרים. מגיע לעם ישראל להיות בני חורין משלטון הפקידים. עם ישראל חי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...