"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שר חרדי רוקד לצלילי שיר מחליא, זו יריקה בפרצופם של לוחמי צה״ל
אירוע שבו רואים שר חרדי בממשלת ישראל רוקד לצלילי "בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים" הוא בושה וחרפה • יריקה בפרצופם של חיילים לוחמים שזה עתה שבו אל הקרב
גולדקנופף רוקד לצלילי השיר "נמות ולא נתגייס" | צילום: בחדרי חדרים

שר חרדי רוקד לצלילי שיר מחליא, זו יריקה בפרצופם של לוחמי צה״ל

אירוע שבו רואים שר חרדי בממשלת ישראל רוקד לצלילי "בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים" הוא בושה וחרפה • יריקה בפרצופם של חיילים לוחמים שזה עתה שבו אל הקרב

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

משהו רע עובר על הציבור החרדי:המנון "בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים" הוא תועבה. זהו ההמנון של הפלגים החרדיים הקיצוניים והאנטי-ציוניים. מדובר בשיר מחליא, הפונה נגד עם ישראל – עם שמבחינת היהדות האמיתית נמצא בתהליך של תחילת הגאולה, ושעבור הישראלים הציוניים הוא הגשמת חלום בן עשרות שנים, עוד מתקופת השואה הקשה.

ההמנון הזה חודר אל המיינסטרים החרדי בלי בושה, וההנהגה החרדית אינה עוצרת את התופעה.אומרים שזה "בצחוק"? שטויות. האם "בצחוק" היו שרים שירי כפירה נגד הקדוש ברוך הוא? האם "בצחוק" היו שרים שירים בעד פתיחות מינית, או שמא היו ממהרים לגנות ולזרוק את הבחורים מהישיבה? התשובה ברורה.

ההנהגה החרדית אינה מונעת את השמעת ההמנון הזה – לא בישיבות מהמיינסטרים, לא באירועים, ואפילו לא בשמחות משפחתיות. אירוע שבו רואים שר חרדי בממשלת ישראל רוקד לצלילי השיר הזה הוא בושה וחרפה. יריקה בפרצופם של חיילים לוחמים שזה עתה שבו אל הקרב.

משהו רע עובר על הציבור החרדי. השיר הזה הולך ומתפשט ואין מי שיעצור ויגיד לא. עד כאן. קו אדום. ההסבר הוא ש"עושים להם" ש"חוק הגיוס" ש"כופים עליהם" ושאר ההבלים. 70 שנה לא כפו כלום וכך הגענו למצב של מלחמה עם חוסרי כח אדם קשים. במקום להתגייס לעזרה בצרה, החרדים עושים ההיפך. מישהו שם צריך לקחת את המושכות ולחשב מסלול מחדש. היעד הוא "מדינת ישראל- הנס הלאומי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

יהודה שלזינגר

הכתב הפוליטי של "ישראל היום". בעבר סיקר את תחום החרדים וכן את אזור תל אביב. הצטרף ל"ישראל היום" עם הקמתו ב-2007. בין כתבותיו הבולטות: הפרסומים הראשונים על אודות טיסת השבת, חשיפת פרשת הרב ברלנד, תחקיר על פרשיית אסתי ויינשטיין, מרד האדמו"רים על הקורונה שהביא לביטול אירועים המוניים והצלת חיים של ממש, חשיפת קולו של עמנואל מורנו. כמו כן, זכה לראיין שלושה אנשים מעוררי השראה בשנותיהם האחרונות: אורי אורבך ז"ל, חני וינרוט ז"ל והרב אביחי רונצקי ז"ל. בעל תואר ראשון במשפטים. נולד בבני ברק, נשוי ואב לשלושה.

Load more...