"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אפס סובלנות לשקרים והפצת דיבה": בני גנץ תובע צייצני רשת
מפלגת המחנה הממלכתי החלה בחודשים האחרונים לפעול נגד מפיצי שקרים ברשת • שלוש תביעות דיבה כבר הוגשו נגד פעילים שהשמיצו את גנץ בטענות חמורות • 72 מכתבי התראה נשלחו, ו-46 פוסטים הוסרו בעקבות המהלך
"תחסכו את זה מאיתנו". בני גנץ (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

"אפס סובלנות לשקרים והפצת דיבה": בני גנץ תובע צייצני רשת

מפלגת המחנה הממלכתי החלה בחודשים האחרונים לפעול נגד מפיצי שקרים ברשת • שלוש תביעות דיבה כבר הוגשו נגד פעילים שהשמיצו את גנץ בטענות חמורות • 72 מכתבי התראה נשלחו, ו-46 פוסטים הוסרו בעקבות המהלך

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מפלגת המחנה הממלכתי החלה בחודשים האחרונים לפעול נגד הפצת שקרים על ראש המפלגה ח"כ בני גנץ, ועל חברי המפלגה ברשתות החברתיות.

כחלק מהמהלך, הוגשו השבוע שלוש תביעות דיבה: הראשונה נגד שמואל עובדיה, שפרסם טענות כי גנץ "שדד מאות מיליארדי שקלים ומכר נשק לאויב", וכן כי קשר קשר עם אויבי ישראל.

השנייה נגד גבי ארונוב, שטען כי גנץ בגד במדינה וקשר קשר עם הרמטכ"ל הרצי הלוי והיועמ"שית גלי בהרב-מיארה במטרה לאפשר את אירועי השבעה באוקטובר, להפיל את ראש הממשלה נתניהו ולהקים מדינה פלשתינית.

השלישית נגד רבקה שניידרמן, שפרסמה כי גנץ גנב כספים לשיפוץ ביתו ולקח עבור עצמו כספים מעסקת הצוללות. בנוסף, ייחסה לו טענות חמורות בנוגע לעבירות מין.

מכתב שהוגש נגד צייצן רשת,

במסגרת פעילות "סיירת הדיגיטל" של המחנה הממלכתי, אותרו בחודשים האחרונים קרוב ל-100 פוסטים ברשתות החברתיות שנחשדו כדיבתיים. עד כה, נשלחו 72 מכתבי התראה, ו-46 מהם הובילו להסרת התוכן.

מהמחנה הממלכתי נמסר: "לא תהיה כל סובלנות לשקרים והפצת דיבה – המאבק לשיח מכבד ומבוסס עובדות הוא קריטי, גם כאשר הדעות חלוקות. הפצת שקרים וקונספירציות אינה פוגעת רק בנו, אלא בחברה הישראלית ובדמוקרטיה כולה, ואנו נחושים להיאבק בכך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...