"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גנץ תוקף את לוין: "ראיתי אדם לחוץ ומבוהל, כמעט מתחנן שנחלץ את המדינה"
על רקע חזרת הקידום של חוקי הרפורמה, יו"ר המחנה הממלכתי יוצא נגד שר המשפטים לוין • "במקום לקחת אחריות על המשבר שאליו הגענו - הוא מנסה לגרור אותנו בחזרה ל-6 באוקטובר", אמר גנץ • עוד הוא הדגיש: "כל חבר קואליציה שייתן לכך יד, ייזכר לדיראון עולם"
ח"כ גנץ והשר לוין. צילום: אורן בן חקון

גנץ תוקף את לוין: "ראיתי אדם לחוץ ומבוהל, כמעט מתחנן שנחלץ את המדינה"

על רקע חזרת הקידום של חוקי הרפורמה, יו"ר המחנה הממלכתי יוצא נגד שר המשפטים לוין • "במקום לקחת אחריות על המשבר שאליו הגענו - הוא מנסה לגרור אותנו בחזרה ל-6 באוקטובר", אמר גנץ • עוד הוא הדגיש: "כל חבר קואליציה שייתן לכך יד, ייזכר לדיראון עולם"

אלינור שירקני-קופמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בני גנץ מפרסם הבוקר (ראשון) פוסט בחשבון ה-X שלו, ובו הוא תוקף את שר המשפטים יריב לוין, על רקע הודעתו עלחזרת הקידום של חוקי הרפורמה. ״כשפגשתי את שר המשפטים בפעם הראשונה אחרי 7 באוקטובר, ראיתי אדם לחוץ ומבוהל. כמעט מתחנן שנחלץ את המדינה מהצרה שהבין בתוכו, שהוא מהאחראים הראשיים לה. כך עשינו, בלי לשאול שאלות, וכך תמיד נעשה כשהמדינה בצרה", פתח גנץ את דבריו.

"במקום להתפטר ולהתנצל בפני החברה הישראלית על חלקו העצום באסון שעברנו, במקום לקחת אחריות על המשבר שאליו הגענו - הוא מנסה לגרור אותנו בחזרה ל-6 באוקטובר. כל חבר קואליציה שייתן לכך יד, ייזכר לדיראון עולם כמו יריב לוין", הדגיש.

"צריך להגיד את האמת - אין פה שום עניין של הסכמות, רק גחמה לשנות נוהג שקיים עשרות שנים". בשלב זה גנץ מבהיר: "אפשר וצריך להגיע להסכמות על מינוי שופטים. אפשר וצריך לדון בעתיד כשהדבר יתאפשר, בתיקונים במערכת המשפט במסגרת רפורמה רחבה בהסכמה. מה שיריב לוין מבקש לעשות הוא לשנות את כללי המשחק שנהוגים עשרות שנים, אפילו בלי רוב בוועדה לעשות זאת".

הרפורמה המשפטית חוזרת, צילום: אורן בן חקון

"אם במקום שישראל תתמקד בשינויים האפשריים במזרח התיכון, הממשלה הזו רוצה לשנות את המשטר במדינת ישראל – אז לא למדנו כלום. ללכת בכוח פוליטי ללא הסכמות חברתיות רחבות, זו יריקה בפניהם של כל מי שנלחמו, בפני המשפחות השכולות, הפצועים וחיילי המילואים. האסון הבא מעבר לפינה – נעשה הכל כדי למנוע אותו", חתם את דבריו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...