"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר אישור הסכם הפסקת האש: שרי הקבינט חגגו בחתונת בתה של ח"כ שטרית
השרים הגיעו לאירוע ישירות מהדיון הגורלי בקריה • גם שר הביטחון לשעבר גלנט נכח במקום
חברי הקבינט בחתונת בתה של ח"כ קטי שטרית. צילום: שימוש על פי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

לאחר אישור הסכם הפסקת האש: שרי הקבינט חגגו בחתונת בתה של ח"כ שטרית

השרים הגיעו לאירוע ישירות מהדיון הגורלי בקריה • גם שר הביטחון לשעבר גלנט נכח במקום

שירית אביטן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שעות של דיונים מתוחים בקריה והצבעה על הסכם הפסקת האש בצפון, התפנו חלק מחברי הקבינט הביטחוני-מדיני לחגוג בחתונת בתה של חברת הכנסת קתי שטרית (הליכוד). באירוע השתתפו גם שר הביטחון לשעבר יואב גלנט וח"כים ופעילי ליכוד רבים.

חברי הקבינט בחתונת בתה של ח"כ קטי שטרית, צילום: שימוש על פי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

מוקדם יותר הערב אישר הקבינט את הסכם הפסקת האש מול לבנון, שייכנס לתוקף ב-4 לפנות בוקר. במסגרת ההסכם, צה"ל יסיים את נסיגתו מלבנון תוך 60 יום, צבא לבנון יתפרס בגבול, וגנרל אמריקני יפקח על יישום ההסכם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...