"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
The Bibi files: הסרט על חקירות בנימין נתניהו הוקרן בקנדה
ובהמתנה לתחילת ההקרנה, התאספה הפגנה הקוראת לשחרור חטופים והפסקת הלחימה בעזה מחוץ לאחד האולמות בעיר. • בטלגרם נפתחה קבוצה שמבטיחה "עותק מלא" מהסרט, ואלפי בני אדם כבר הצטרפו., אך המפעילים חזרו בהם
The Bibi Files. צילום: אתר פסטיבל הסרטים בטורונטו

The Bibi files: הסרט על חקירות בנימין נתניהו הוקרן בקנדה

ובהמתנה לתחילת ההקרנה, התאספה הפגנה הקוראת לשחרור חטופים והפסקת הלחימה בעזה מחוץ לאחד האולמות בעיר. • בטלגרם נפתחה קבוצה שמבטיחה "עותק מלא" מהסרט, ואלפי בני אדם כבר הצטרפו., אך המפעילים חזרו בהם

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הלילה הוקרן בקנדה הסרט "תיקי ביבי" (The Bibi Files), במסגרת פסטיבל סרטים בטורונטו. במקביל, ובהמתנה לתחילת ההקרנה, התאספה הפגנה הקוראת לשחרור חטופים והפסקת הלחימה בעזה מחוץ לאחד האולמות בעיר.

מפגינים ישראלים ויהודים-קנדים התאפסו מחוץ להקרנת הסרט שחושף קטעי חקירות משטרתיות של ראש הממשלה בנימין נתניהו, שנאסרו להקרנה בישראל. הם חילקו שלטים לבאי הסרט, וקראו לממשלת ישראל לפעול מיידית לחתימה על עסקת חטופים ולהפסקת המלחמה "לפני שיהיה מאוחר מדי".

מוקדם יותר בטלגרם נפתחה קבוצה שמבטיחה "עותק מלא" מהסרט, ואלפי בני אדם כבר הצטרפו. בתיאור הקבוצה נכתב: "עותק מלא ובלעדי של הסרט הדוקומנטרי תיקי ביבי של אלקסיס בלום. כל החקירות והסנסציות בבלעדיות". אך בסופו של דבר החליטו מפעילי הקבוצה שזה אינו חוקי ולא ביצעו את הפעולה.

קבוצת הטלגרם שהבטיחה את הסרט של "תיקי ביבי", צילום: ללא

אלכס גיבני, מפיק הסרט - "Bibi files" אמר: ״חלק מהעדויות כבר הודלפו בישראל אבל לראשונה מדובר בשידור של העדויות״.

בשעה 01:18 עדכנו בקבוצה כי "בעקבות ייעוץ משפטי - נמתין עם התגובה עד להודעה חדשה". הנוכחות בקבוצה כוללת את שר החוץ ישראל כ"ץ, השר ניר ברקת, השר אלי כהן, ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט ועוד.

נציין כי לפי החוק בישראל, אסור לפרסם תיעוד חזותי או קולי של חקירות ללא אישור מבית המשפט. מכיוון שהסרט יוצר ומוקרן מעבר לים - ספק אם החוק תקף, אולם בארץ תעלה שאלה חוקית אם מותר לשדרן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...