"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סילמן על סטרוק: "אם היא הייתה במערכת הביטחון לא היה 7 באוקטובר"

השרה החמיאה לעמיתתה לשולחן הממשלה • "תותחית ששואלת את השאלות הנכונות בזמן הנכון" • הבוקר עלתה סטרוק לכותרות כשתועדה אומרת "אנחנו חיים בתקופה של נס" ביחס לבנייה ביו"ש

,עודכן
0השמעה
השרות סילמן וסטרוק. צילום: אייל מרגולין-ג'יני, אורן בן חקון

"סטרוק תותחית ששואלת את השאלות הנכונות בזמן הנכון",כך אמרה היום (ראשון) בישיבת הממשלה השרה עידית סילמן על העמיתה שלה לשולחן הממשלה, השרה אורית סטרוק.

כזכור, שאלה אחת של סטרוק בחודשי המלחמה זכתה לביקורות חריפות, כששאלה את הרמטכ"ל רא"ל הרצי הלוי באחת הישיבות על סרבנות הטייסים.

"האישה הכי ראויה, אין עליה, בפעם הבאה אני בוחרת בה לתפקיד שר הביטחון. אם היא הייתה במערכת הביטחון, לא היה לנו 7 באוקטובר", הוסיפה סילמן.

סטרוק עמדה הבוקר במוקד הכותרות כשבגל"צ פורסם תיעוד שלה, שבו היא אומרת כי "אנחנו חיים בתקופה של נס, זה כמו לעמוד ברמזור ירוק". היא התייחסה לבנייה ביו"ש בתקופה האחרונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר